Kızlar boşanma sureci nasıl ilerliyor başından gecenler bana yardımcı olabilir mi?
Evlenmenin uzerinden henuz 1 yıl gecmediği icin anlaşmalı boşanma olmuyormuş.
Cekişmeli boşanma sureci nasıl ilerliyor? Ne kadar surer?
İlk celsede boşanmak mumkun mu mesela?
Eşyalar , altınlar vs paylaşılıyor mu ?
Maddi olarak ne kadara mÂl olacak bana bu boşanma sureci tahminen?
Avukat tutmam gerekiyor mu?
Boşanma gercekleşene kadar kendi evimde oturmayı duşunuyorum kira fatura masrafları eşime aitti bunları karşılamakla yukumlu mu değil mi? Hoş karşılamasa da onemli değil işe girip calışmayı duşunuyorum zaten kendi masrafımı kendim karşılarım.

En onemlisi de boşandıktan sonra neler yaşadınız? Cocuğumun olmaması en buyuk avantajım. Olsaydı belki herşey daha zor olurdu. Fakat yine de duşunuyorum uzulur muyum pişman olur muyum normal hayatıma donmem ne kadar zaman alır.. Evlenebilmek icin cok beklemiştik.. Ben kendimi bildim bileli hep calıştım cabaladım babasız buyuttu annem bizi yeri geldi ac kaldık sokakta kaldık biz cok kucuktuk.. Okudum universiteyi bitirdim.. Cok yorulmuştum kucucukken buyumek zorunda kalmaktan. 7 sene bekledik eşimle birbirimizi evlenmek icin .. cok hayallerimiz vardı. Evlenince hepsi bitecek bu yorgunluğumun mukafatını alacağım , cocukluğum gencliğim heba oldu ama bundan sonra bende mutlu olacağım diye duşunmuştum. Hayatım eşimden once ve eşimden sonra diye ikiye ayrılmıştı. Cokta iyi bi insandır aslında ama bişeyler bizi bu noktaya getirdi. O da cok uzgun ama konuştuk anlaştık kararımızı verdik en doğrusu bu.

Bundan sonra annem icin yaşamayı duşunuyorum. Annemin yanına doneceğim calışacağım cabalayacağım onu mutlu etmek icin uğraşacağım. Kendimi geliştireceğim belki ikinci bir universite okuyacağım, yuksek lisans yapacağım, guzel bi işe gireceğim.. Eşim olmadan yaşamayı oğreneceğim… Sevdiğim adam artık hayatımda olmayacak.. Yaralarımı kendim saracağım bundan sonra. Birdaha hickimsenin bende yeni yaralar acmasına izin vermeyeceğim…