Merhaba hanımlar,
1-2 ay sonra 3 haftalığına memlekete gideceğiz kendi aracımızla. Aracımız kucuk hb araba. 2 aylık bir bebeğim var, giderken yanımızda bebek arabasını da almayı duşunuyoruz fakat bebek arabamız bagajda cok yer kaplıyor. Asıl sorun ise eltim ve 2 cocuğunun da bizimle birlikte gelme olasılığı cok yuksek, kaynım eşimle konuşurken sizinle gonderebilirim onları demiş ama eltimin de 1 yaşında ve 5 yaşında cocukları var. Eğer o da arabasını veya oto koltuğunu(anakucağı) alırsa arabaya ne valizimiz sığar ne de oturacak bir yer kalır. Onu da gectim bebeğimi oto koltuğuna oturtsam da ben arkada oturmak zorundayım, 5 yaşındaki cocuğu one se otutturamayız, ee eltiminde bebeği olacak kucağında o da one oturamaz bebekle, ben de oto koltuğuyla one oturamam onu da gectim eltimin de valizi olacak, bagajımız 1 orta boy valizi ve kucuk bir valizi anca alıyor, bebek arabasını da alırsak nasıl yaparız nasıl ederiz diye duşunuyoruz eşimle. Şimdi bebek arabasını almazsak olmaz 3 hafta boyunca her gittiğim yere bebeği kucağımda taşıyamam ki. İnşallah bizimle gelmesinler diye dua eder durumdayım. Hem 2 aylık bebekle arabada sıkış tıkış sıkıntı cekeceğiz. Eltimlere durumu caktırsam mı yani dolaylı yoldan onlara gittiğimşz bir gun hissettirsem mi yoksa o gunun gelmesini mi bekleyeyim? Yani 3 cocuk 3 yetişkin ve kucuk araba cok zor yani. Onların da duşunmesi lazım. Yani valizlerimiz olacak, bebeğin cantası arabası vs o kadar kucuk arabaya sığmaz yani duşunmeleri lazım. Koyde kendi annemlerde kardeşimin bebeğinin eski arabası duruyor acaba almasamda onu mu kullansam diyorum ama almasam bile arabada yer problemi var. Alsamda almasamda değişen bir şey olmayacak. Ve kaynım nedense eşi ve cocuklarıyla birlikte gitmiyor, yani o eşi ve cocuklarını tek gonderiyor, gecen sene de aynısını yaptı, bir yere gitmek istesek her gittiğimiz yere davet etmek zorunda kalıyoruz uzerimize yuk oluyor cağırmasak ayıp olurmuş gibi oluyor. Eşim de kardeşine ayıp olmasın diye birşey diyemez. Ben caktırsam mı acaba koye giderken arabayı da alacağız, 20 gun kalacağız filan diye. Ama soylemeden de onların duşunmesi lazım.