herkese merhaba,
daha once arkadaş olduğum son 6 aydır sevgili olduğum biri var, daha oncesinde 2 sene arkadaştık. 6 aydır buluşamadık korona ve bazı imkansızlıklar yuzunden. ayrı şehirdeyiz. arkadaşken aynı şehirdeydik. gelecek ay buluşacaktık ama geleceğimiz de biraz belirsiz surekli uzun mesafe ilişkisi yaşamak zorunda kalabiliriz birkac aya herşey belli olacaktı. %70 uzak mesafe gibi gorunuyordu. en yakın kız arkadaşım fake bir kız hesabından sevgilisine yazmıştı ve aldatılmıştı.
şeytan durttu. bende inandırıcı bir şekilde yazdım. konuşma biraz ilerleyince ‘hayatında biri var mı ’ dedim ‘yok ’ dedi. bi sonraki gunde yazdım, ‘başından beri fake olduğunu duşunuyorum bir kağıda adını soyadını yazıp atar mısın ’ dedi. ‘atarsan birbirimizi tanıyabiliriz ’ dedi.
bu konuşmalar 3 gun once oldu ve ben hala ona bir şey belli etmedim, cok kotuyum. arkadaşken de cok iyi arkadaştık, hayatımda ilk kez birinin beni anladığını ve gercekten sevdiğini sanmıştım. bu akşam onun ben olduğumu soyleyeceğim ya da bir şey demeden ayrılacağım. artık sonsuza kadar yalnız ve mutsuz kalacağımı duşunmeye başladım, beni en cok dinleyen anlayan ilgi gosteren insan bile ihanet etti, ilk kez biriyle bu kadar uyumluydum