Slm arkadaşlar bugunlerde canımı sıkan bir durum var.benim biri buyuk birde beş yaşında ikizlerim var.ikizlerim olmadan once tek cicukluyken evim dolar tasardi kahvaltıya gelenler yemeğe gelenler yatıya gelenler bile.sonra ikizlerim oldu.sansima yine aynı.esim cok eli acıktır.tamam helal hoş olsun elimle yaptığımı kiskanmiyorumda.insanlarin davranışlarından bazen patlama noktasına geliyorum.esime sariyorum bazen.mesala biri size gelicez dediğinde eşim hemen yemekli davet eder.guzel bı bahcemiz var barbekulu.hemen misafire mangallar yanar eder.abartisiz yemeksiz gelen misafirim yoktur.neyse onuda gectim.ama ben malesef hickimseye gitmiyorum.hemen sen cicuklusun zahmet olmasın biz gelelim edelim.guya beni duşunuyorlar.e iyi guzel beni duşunuyorsunuz ben uc cocukla pişir yedir topla.hicmi benim hakkım yok değişik biyere gitmeye bı kafa dağıtmaya.cocuklarimda zararsızdır.gittigim yerde yanımda oturup oynarlar.hos gittiğimde zaten belirli yerlerde anane babane.onun dışında herkes bize gelir biz gitmeyiz.artik insanlar okadar alıştılar ki.mesela bir arkadaşlarımız var hemen mangal yapalım edelim.hani giderken denirya bizede buyrun gelin diye.esim hem der siz bize bakmayın biz cocukluyuz.yillardir hep bole.artik resti cektim ben kimsenin evine gitmiyorum cocuklarım var bundan sonra bende kabul etmiyorum.hep tek taraflı.hep bana gelinsin ben gitmeyim.bolede olmuyoki.bu sefer eşim bana surat aşıyor.bende biyere gitmek istiyorum diyorum.esim diyorki sen karşılık bekliyorsun ozaman.karsilik değil ben karşıdan bana yemekler hazırlasın diye beklemiyorum bir kahveye gitsem o bile yetecek.ama anlatamıyorum.ben insanların cocuklarınida cekiyorum hizmetinizde yapıyorum.kaldiki virus var bize gelen oldumu diyoruz biz kimseye gidip gelmiyoruz diye insanlar yinede kendi hoş vakit gecirmek derdine insanı bile riske atıyorlar eşime resti cektim.bundan sonra ben kimseye gitmiyorum vede misafir kabul etmiyorum.madem tek ben yoruluyorum bu işte.esimde boyle dediğim icin tepki gosteriyor haksizmiyim sizce