İyi gunler
2 seneye yaklaşan bir evliliğim var ve hayatında doğru durust ağrı kesici icmemiş ben psikiyatri ilacı kullanmaya başladım.
Evlilik kurumu bana yaramadı sanırım. Bircok sorun yaşadım burda yazsam 10 sayfa dolar. Sadece aile evime 10 saat uzaktayım ben burada kimsem yok. Aynı cit icinde 4 ev var birinde ben birinde gorumcem oturuyor. Kaynana da karşı caddede oturuyor ama hep burda kızında. Beni hic kabullenemediler hep dışladılar hic kotuluğum dokunmadı onlara hep saygılıydım ama yalakalık yapamadığımdan yetemedim sanırım. Kaynana gorumceyi gorumce kaynanayı dolduruyor sanırım bir iki gun konuşuyorlar benimle sonra 1 ay duşman gibiler ben anlamadım bu insanları nereye duştum bilmiyorum memlekete uzağım gideyim kafa dinleyeyim desem. Eşim herşeyin farkında o cok yoğun calışıyor ben burda bir başımayım kenarda koşede bir yer, iş imkanı yok kadınlara. Taşınamıyoruz da eşimin işi tayine kapalı malesef. Bu dengesiz insanlarla nasıl başa cıkıcam hic bilmiyorum. Kaynana eşime ben ısınamadım geline en baştan demiş gecenlerde. O da ben yaşıyorum onunla, senin ısınmana gerek yok zaten demiş eşim de uzak duruyor ailesine bu garip davranışları yuzunden. 2 sene oldu nerdeyse evleneli. Kotuluk yapsam yaranır mıydım acaba? Sessiz sakinim kendi halimdeyim diye mi ısınamamış. Huzur bulamıyorum. Gozum gormese kafama takmam ama hep goruyorum bu insanları. Goruştuğum bir iki komşum var arada. Geri kalan hep evdeyim
Siz olsanız ne yaparsınız? Fikirleriniz cok değerli. Teşekkur ediyorum şimdiden sağolun