Size bir şey anlatmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum. Oncelikle 4 senelik ilişkim bitti. Artık beni sevmediğini hissediyordum. Bana saygı duymuyor ve kapanmamı istiyordu. İşyerinde arkadaşlar ile otururken aynı işyerinden adamı da cağırmışlar. Biz daha sonra bi kac kez onun teklifi ile yuruduk. O ara tam regl oncesi donemimdi. Aşırı istekli ve ne yaptığımı bilmiyordum. Yuruyuş sonrası beni eve bırakan bu adama biraz da onun konu acması ile eve davet etmiş oldum. O gece bende kaldı ama hic bir şey olmadı zaten erekte de olmadı . Sonra dort kez daha goruştum iş cıkışı bana geliyor saat dokuz kırk gibi gidiyor sadece o tatmin oluyordu. Coğu zaman sadece oylece gitti de oldu hic rahatlamadan . Bu konuyu nasıl yazsam bilmiyorum ama benim goğuslerimden aşağı hic opmedi. Yani merak ettiğim şu bugun hic mesaj yazmadı orneğin. Bu işin sonunu nasıl getireceğim . Evet kendimi kesmek istiyorum. Neden ben bunu yaptım diye. Ondan hoşlanmıyorum da sadece hareketleri tavırları hoşuma gidiyor. Nasıl kopacağım bundan. İşyerinde karşılaşınca hic bir şey olmamış gibi bakması felan