Merhaba canım kadınlar

o kadar uzgunum ki.. Kk kadınlarının fikirlerine ihtiyacım var.. Kayınvalidem “Yarın obur gun oğluma bir şey olsa kac gun bu evde kalacaksın? 1 yıl kaldın, 2 yıl kaldın, 3 yıl kaldın, hele bir de cocuk yoksa” dedi. Bambaşka insanlardan konuşurken lafı buraya getirdi. Nasıl kalbim acıdı inanın anlatamam. “Eşime bir şey olsa nerede olacağım umrumda olmaz ben boyle bir şeyi duşunmek bile istemiyorum” dedim. İcimden gelen kolundan tutup dışarı atmaktı. Eşim her zaman arkamda durur, gerekirse annesiyle tartışır. O konuda cok minnettarım. Ancak yine de arada kalmasın diye sabrımın sınırlarını cok zorluyorum. Ben şunu soylemesini beklerdim “Yarın obur gun oğluma bir şey olursa sen onun bize emaneti olacaksın, ne kadar istersen o kadar yanımızda olursun sen bizim kızımızsın…” Bu kadın her yerde beni cok sevdiğinden bana olup bittiğinden bahseder. Cok guzel sevgi gosterisi yapar ve herkesi inandırır. Evimden 7 24 cıkmaz. Bugune kadar ne kavga ne gerginlik hic bir şey olmadı saygısızlık etmediğim icin. Her şey tamam da bu cumlesi bana cok ağır geldi. “Oğlunun olduğunu tasarlayıp,( ki insan hayal etmeyi gecin biri soylese delirir) sonrasında gelini kapının onune koyma hayali bana mı cok kotu geliyor yoksa bu kadın gercekten cok mu kotu bir insan?