Tecrube paylaşıyoruz madem.
Ben shorts fonunun 10milyon altına odeme yapmadığını duşunuyordum ancak 7.2 milyon izlenim icin dun gece 100 dolar bonus almaya hak kazandığım mesajı geldi. Tabii bunun bir kısmı uzun video izlenmesi. Tam olarak ne kadarı uzun ne kadarı shorts tam hesaplamadım.

Tum shorts videolarım ozgun. Tiktok uzerinden zamanında shorts videoları hakkında edindiğim tecrubeler, youtube shorts aktif olunca cok işime yaradı ve hemen hemen tiktok'taki gibi bir verim aldım diyebilirim. Tabii ki tiktok para vermiyor fakat guzel tecrube katmış.
Bir kac forum sitesinde 10milyon-13 milyon-17 milyon izlenmeye 100 dolar aldığını soyleyen insanların mesajlarını okudum. Sanırım ilk gunler sistem yeni olduğu icin bu insanların spam shorts videoları vardı ve o nedenle 200 dolar alamadıklarını duşunuyorum. Ozellikle 17m izlenen birisinin 200 dolar alamaması garip geldi. Kabaca duşunursem bir insan 10 bin dolar icin 700 milyon mu izlenmelidir? bu tiktok'ta bile neredeyse imkansız.
Ozgun bir kanal olarak 7.2 milyona 100 dolar odeme alınabildiğini sizlere soyleyebilirim.
Kasım izlenmelerinin parasını ocak 2022 de vereceğini soyleyen bir mesaj da geldi. Bu da 2 ay geriden takip ettiğini gosteriyor.
Teknik konular haricinde sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Herkes her şeye itiraz edip hayır benim dediğim doğru dediği icin izlenme ve teknik konularda cevap vermeyi bıraktım cunku bu beni yıpratıyor.