İyi gunler sevgili kk uyeleri. Oncelikle butun samimiyetimle şunu belirtmek isterim ki yapıcı hee turlu oneri ve eleştiriye acığım. Ama nolursunuz kırıcı ve kucumseyici olmayınız...

Kendimde uzun suredir tespit ettiğim ama bir turlu cozum bulamadığım bir sorun var. Pandemi sebebiyle mi yaş ilerlediği icin mi yoksa karakteristik mi bilemiyorum ama insanlara ve olaylara karşı tahammul seviyem cok azaldı. En ufak şeyler beni rahatsız ediyor. İnsanların oneri olarak sunduğu coğu şeyi sert bir bicimde reddedip konuyu kapatmak istiyorum... Kimse hayatımla ilgili bir şeyi sorgulamasın, bana soru sormasın istiyorum... Yabanileştim mi nedir

Bu bahsettiğim olay hem ailem hem arkadaşlarım hem iş ortamım icin gecerli... Gitgide yalnız kalmaya ve bencilliğe doğru adım atıyorum aslında bu durumdan rahatsız da oluyorum zaman zaman. Ama kendimi tutamıyorum...

Orneğin Ekim ayında doğum yapacağım Allah nasip ederse. Şimdiden strese giriyorum annemler gelecek kayınvalidemler gelecek diye... Bu gonlu darlığım cok uzuyor beni. Bakın biliyorum şimdi bircoğunuz diyecek "Bebek olunca yanında yardım edecek birilerinin olması cok onemli bir şey. Ne kadar şanslısın bak hem ailen hem eşinin ailesivar. Yardımcı olacaklar."... Haklısınız da ama kendimi ikna edemiyorum bir turlu... Sanki onlar gelip gittikten sonra evim berbat olacak bir daha duzenim eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum... Halbuki atla deve değil yaaa... En kotu ihtimalle temizlikci cağırıp yine temizletirsin ne olacak değil mi... Ahh bu takıntılarım ahhh... Annemler sigara kullanıyor onu kafama takıyorum eve gelince her yer duman olacak sanki oyle hissediyorum... Kayınbabamın ayağı kokuyor o beni oyle strese sokuyor... Bunlar cozumsuz şeyler değil biliyorum gercekten biliyorum... Eşimle konuşuyoruz arkadaşlarımla paylaşıyorum... Pandemi doneminde zaten gidip gelme yok niye bu kadar kafaya takıyosun ayrıca bırak ev kirlensin dağılsın sanki geri duzelmeyecek mi...

Şimdi mesela kayınvalidemler doğuma geldiklerinde bir suru konserve, turşu, salca vs şeyler getirecekler. Bak ne guzel diyorum doğal doğal yapıyorlar seviyorlar ki sana da veriyorlar. Allah'tan belanı mı istiyorsun diyorum... Ama ote yanım diyor ki "Offf kucuk bebekle o kadar eşyayı nereye nasıl yerleştireceğim ev dağılacak ıyyyy." diyorum

Birilerinin beni kandırmasını istiyorum bu yuzden... Yaaa canım kimin evi mukemmel kimin evi harika ki seninki olsun... Deyin bana