Merhaba arkadaşlar buraya bir cok kez konu actım belki de kimseye anlayamadıklarimi burda sizlerle paylaştım bu yazım da bir dertleşme bir ic dokuş olsun...
Ben 24 yas2 cocuk annesiyim biri 4yaşında diğeri ,5aylik kuaforum ama evlendikten sonra koyde yaşamaya başladım eşim hayvancılıa uğraşıyor aynı zamanda bir AVM de calışıyor o işteyken hayvanlarla ben ilgileniyorum aynı zamanda AOF de aşcılık okuyorum tuttuğunu koparan biriyimdir aslında ama bu aralar psikolojik olarak cokmuş durumdayim.kpss ye girmek istiyordum kitaplar aldım calışmak icin ama hic kapaklarını bile acmadım hic bişey yapmak istemiyorum herşeyden cok sıkıldım cok bunaldım hayatda bir amacım yok calışıp mesleğimi yapmak istiyorum ama bulunduğum yer kucuk bir ilce ve burda yeterince hata fazlaca kuafor salonu var kendimi geliştirmek istiyorum bu konudaki kurslar illerde var ve bize 4 saat uzaklıkta gunlerim hep aynı gecip gidiyor bazen kendime kızıyorum şukret haline diyorum eşinle aranda bir sıkıntı yok cocukların sağlıklı diyorum ama işte bu duşunceler beynimin icinde dolaşıyor acaba herkes mi boyle insanoğlu nankor derler ya hani hep daha iyisini mi istiyorum doyumsuzmuyum veya psikolojik bir surec mi geciriyorum...