Herkese merhaba. Nerden başlamam bilemedim.
23 yaşındayım bu zamana kadar en uzun ilişkim 10 ay surdu ben bitirmiştim. 18 19 yaşındaydım o zaman. Sonra doğru duzgun ilişkim olmadı. Konuşuyoruz tanışıyoruz Başta hersey guzel sonra bi şekilde bahanelerle olmuyor. Başta diyorum kaptırma kendini sonra kaptiriyorum.
Cevreme bakıyorum 8 yıllık ilişkisi olan var. Diyorum nasil oluyor ben nerde yanlış yapıyorum insanlar nasıl bu kadar uzun ilişki surduruyor..
Toplumda bi algı var peşinden kosturursan değerli olursun. Oyle mi yapmak gerekiyor acaba ?
Ben hic oyle olmadım sevdiysem beğendiysem aman kendimi agirdan satıyım diye duşunmedim hic. Olsun istedim duygularımı belli ettim.
En son goruştuğum insanla ortak arkadaşlar tanıştırdı. 15 20 gun goruştuk buluştuk iki kere. Buluşmadan once mesajda direk ciddi başladı niyetini acıkca ciddiyim diye soyledi evlilik olarak belirtti ve evlilik konuşuldu. Flort gibi oldu hatta sevgili, kalpli mesajlar vs. Sonra goruştuk goruştukyen 1 2 saat sonra otururken fotoğraf falan bakiyorduk bende kafamı omzuna koydum elini attı oda daha sonra parmaklarıyla falan oynadım ( ben dokunarak seviyorum yani hayvan olsun cicek bocek nasıl diyim cinsel olarak degil de insan olarak oyle seviyorum. Yakınımdaki insanlara da boyle el hareketi yaparım. ) onu da samimi buldum yaptım. Mesajda o şekilde konuşmasak yapmazdım. Tabi sabahlara kadar telefonda konuştuk. Surekli evlilik konusunda konuşuldu. Neyse sonuc olarak bitti hersey cok hızlı ilerledi dedi kendini cok kaptirdin dedi ( sanki kendi kaptırmadi hic bisey dememiş herseyi kendim yapmışım gibi) işte daha ağır bi kız mı bekliyordun dedim evet dedi.
Iste bu olaylardan dolayı kendimi suclu hissetmeye acaba sorun bende mi ben mi acele ediyorum diye duşunmeye başladım.
Evet genel olarak sabırsız bi insanım tez canlıyım yani yapım bu. Acaba karşıdaki insanlara bu yanlış mı anlaşılıyor yani aman istemiyorum diyip biraz kendimi geri tutsam daha mı iyi olacak.
Yani sizden tavsiye istiyorum. . Bende mi sorun yoksa karşıma duzgun biri mi cıkmıyor. Yeni ilişkim olduğu zaman ağırdan alsam daha mi iyi olur?