Merhaba hanımlar,

Calıştığım kurumla ilgili sorunlar var ve ben cok mutsuzum. Bu konuyla ilgili bir başlık acmıştım, okuyabilirsiniz; Pes etmek istemiyorum...

Her ne kadar pes etmek istemiyorum desem de bu azarlanmalara gucum yok, anaokulunda hem İngilizce ders veriyor hem de sınıf oğretmeniyle aynı şeyleri yapıyorum (Yemek yedirme ve ust değiştirme)
Buna rağmen paraya ihtiyacım olduğu icin gocunmadan canla başla gitsem de kurum icinde diğer oğretmenler ve psikolog'dan azar yiyiyorum.

Orneğin; Gecen gun yaptığımız bir etkinliği kapıdan alamadım cunku o anda başka bir etkinlik ile meşguldum, ardından adı sorumlu mudur olarak gecen fakat aslında sınıf oğretmeni olan bir calışandan Whatsapp uzerinden uzunca bir mesaj aldım. Mesajın iceriği şu: "Bir işi de duzgun yap... Daha kac kere soylemeliyim, kafayı yedirteceksin bana. O etkinlikler orada kalsın mı? Sorumsuzluk hat safada" vb şeyler, daha onceden de bir cocuk okulun eşyasını kırdığı icin yerine ben kendi cebimden para odeyerek almak durumunda kaldım, onda da cok azar işittim, daha fazla işitmemek icin olay kapansın diye yerine koydum. Bir de aynı ada sahip bazı oğrencileri karıştırdığımda o sınıfın hocası genellikle bana kızıyor, neden karıştırıp yanlış kişiyi gonderiyorum diye afra tafra oluyor. İstifa etmeyi duşunuyorum.