Merhaba eski sevgilimle ilgili bir konu var kafamı karıştıran cunku kendisiyle bu sebepten ayrıldım acaba haksızlık mı yaptım ve aramızda cok guzel bir cekim vardı ustelik bu yuzden ekstra uzgunum kendisi cok titiz biri ve sinirli biri kendisinin tarifi bu yonde.. ben titiz biri değilim ortayım sorun etmedim arayı buluruz dedim, benim koprğim var onu istemedi tamam dedim ailemle kalır duşunun ki herkes şok oldu cunku cok seviyorum kopeğimi ama ona olan duygularım ağır geldi.. sonra bir gun yolda giderken konuyu hatırlamıyorum gulerek doverşm seni dedi dikkate almadım modum duştu tabi sonra 2-3 saat sonra kaşınıyorsun dedi e kaşı dedim sinirlendim gıdıkladı yapma dedim yolun ortasında hoş olmuyor yapma dememe rağmen devam efşyor kızdım aynı gun fotoğrafımızı cekşyırdu istemiyorum dedim yine de cekşyır (uygunsuz bir resim değil) sosyal medyadaki koprk fotoğraflarıma kadar laf etti cok fazlaymış hayatının merkezinde kopek var diyo ben olmalıyım diyo ne alaka dedim dominant kadın sevmezmiş dediğim dedikmiş e bende oyleyim dedim bilmşyorujm ya aklımdan da cıkaramadım tam sizce ayrılmış olmam doğru bir karar mı