Merhaba arkadaşlar
Anlatacağım yontem kesin ve ciddi getirisi olan ancak bu işi, iş diye yapanlara yoneliktir.
Spam calışanlanlara geliştirmiş, denenmiş ve guzel sonuclar aldığım bir konu hakkında bilgilendirmek istiyorum.
+16 calışmam diyenler konunun gerisini okumasa da olur. Cunku konu tamamı ile +16'dır.

Bu işe başlamadan once elinizde ortalama 100 adet stok gmail adresi bulunması gerekmektedir. Ayrıca mumkunse 10, değilse 5 adet adsense ve kac adsense varsa bir o kadar da TR LOKASYONLU VDS gerekmektedir.
Ek Olarak kac tane VDS varsa bir o kadar da sanal driver gerekmektedir. Sanal driver işini YANDEX disk ile ben gidermekteyim. Yeterli oluyor.
Bunlar tamam ise işlemlere şu şekilde başlıyoruz.

Kategorilerimiz ve youtube'de arama şekillerimiz;

Panty Playlist
Pantyhose Playlist
Foot Workship Playlist
Arabic dance Playlist
Foot Fetish Playlist

Bu kategorilerde binlerce video bulunmaktadır.

VDS 1'den 1 numaralı adsenseye giriyoruz
VDS 2'den 2 numaralı adsenseye giriyoruz.
Kısacası her VDS icin TR LOK. bir VDS kullanıyoruz.
VDS 1'e girip 30 adet masaustu klasoru oluşturuyoruz ve her klasor icerisine 30-40 arası video atıyoruz. Bu klasorleri daha sonra stok amaclı ve ileride kullanmak amaclı yandex disk icerisine atıyoruz.

Bu işlemi butun adsense ve vds icin yapıyoruz.
Videoların icerisinden silinmesi veya duzeltilmesi gereken kelimelerin listesi. Bu kelimeleri silin veya duzeltin.

S.x
Lesb...s
Fetish
ve buna benzer adult kelimeleri bir nevi sansurluyoruz.

Video başlığı, etiket ve acıklamalarında bu kelimeleri temizliyoruz.
Daha sonra etiket ve acıklama olarak ise adult kelime icermeyen ve tamamı ile kategori ile alakalı bol acıklama ve etiket hazırlıyoruz bu etiketleri varsayılanlara atıyoruz.

Kanal resmi ve logosu vs. herşey olmalı ve kategori ile alakalı fazla acık olmayan resimleri seciyoruz.

Herşey tamamlandıktan sonra video upload meselesine geldik

Her VDS'ye girip, Her Adsenseye 10'ar tane maıl'i bağlıyıp, yt kanalları acıp, logo acıklama, etıketlerı gırıp bırakıyoruz. 5 gun beklıyoruz. bu 5 gunluk sure zarfında maıl stoklamaya devam edıyoruz.

5 gun sonunda işlemler aşağıda ki gibi rutun bir şekilde devam etmelidir.

1. Gun (VDS 1'e girip 1 kanala onceden hazırladığımız 30-40 arası videoları atıyoruz. Yukleme yaparken gizli olarak yukluyoruz. Bu işlemi kac VDS ve Adsense varsa hepsine ayrı ayrı uyguluyoruz.
2. Gun (VDS 1'e girip, bir onceki gun yuklenen videoları kontrol edıyoruz. Sorunsuzları gizlilikten cıkartıp genele alıyoruz. Bu işlemi kac VDS ve Adsense varsa hepsine ayrı ayrı uyguluyoruz.

3 ve 4'uncu gun ise (1 ve 2'nci gunku rutin calışmalarımızı yapıyoruz)

Sistem bu şekilde devam ederken her yt kanalının maximum suresi 15 gundur.
15 gun sonunda telif alan kanalı kokten siliyoruz. Telif haricinde ki diğer uyarıları gormezden gelebilirsiniz. Telif gelmedi ise veya topluluk yemedi ise videoları siliyoruz ve Diğer ayın 1'i itibari ile bu kanalı tekrar kullanmak uzere kenara koyuyoruz. Bu kanalların abonesi hazır ve aynı zamanda e****iş sağlam kanallar haline geliyor. Bu şekilde 1 ay devam edıyoruz ve 2'nci ay (1 numaralı vds'den yukledıgımız vıdeoları 2 numaralı vds'den, 2 numaralı vds'den yukledıgımız vıdeoları 1 numaralı vds'den gıbı butun vds'lerı dagıtıyoruz.

Nasıl yapıcaz dersenız eger, yandex disk ile vds 1'den gırdınız. ıkıncı ay cıkıs yapıp vds 2 den gırersenız vıdeoları dırek tasımıs olursunuz.

Bu rutieli surekli devam ettırıyoruz ve 1 ayın sonunda 2'nci aydan itibaren bu ıslemler toplamda gunluk 2 saatınızı alan basit bir işleyiş haline geliyor ve sizler yeni VDS'ler yeni Adsenseler acarak gelirinize gelir katıyorsunuz.

İŞİN OZETİ
Uzerinden 5 gun gecmiş kanallara 2 gunde 1 defa 30-40 arası video yukluyoruz. Yuklerken gizli, yukledikten 1 gun sonra kontrol edip genel yapıyoruz

Her VDS'den yalnızca 1 Adsense hesabına giriş yapıyoruz.
Uzerinden 15 gun gecen videolu kanal telıf yemış ise kanalı kokten siliyoruz, herhangi bir sorun yoksa videolarını silip bir sonraki ay tekrar aynı rituelde devam ediyoruz.

Ne kazandırıyor?
Ben bu işlemi tam manası ile yapamıyorum. Cunku ben yt'yi ek gelir olarak goruyorum. Malum sabit bir işte calışıyorum. Ben tek adsense tek vds ile bu işlemleri yaparak toplamda 4-5 kanal ile aylık minimum 100 lira kazanıyorum. Ki siz 4-5 kanalı veya durumunuza gore 8-10 kanalı hergun acıyor olacaksınız.

Beni tanıyan coğu kişi bilir. Hicbir zaman topluluktan vs para kazanmam devre dısı kalamdı. Maximum kesintim 300 lırada 10 tl olmustur.

Sormak istediklerinizi konu altından sorabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım. Neden anlatıyorsun dersenız, herkes bu sistemde kazanır. Sadece mouse ile internette gezinen milyonlarca insan mevcut dunya genelinde. o yuzden herkese yeticek kadar video ve izleyici kitlesi mevcut. Ek olarak ben artık zaman ayıramıyorum. Evlilik vs kapıda. Daha cok sağlam ozgun icerik calışıyorum. Bu yontemi de calışmak isteyenlere bırakıyorum Sağlam bir şekilde bu işi yapıp da aylık en kotu kazancınızı buradan yazın, 1000 lira altında kazanırsanız konuyu tekrar tekrar algılayana kadar okuyun derim

Ek olarak rica ediyorum, bunlar cok uzun iş, ben daha az zaman harcayıp daha cok kazanıyorum gibi yorum yapacak olan kişiler, bu mesajı yazmadan once nasıl kazandığını yazar detaylı bir şekilde konu acar sonra buraya gelip muhalefet olabilir. Paylaşım şevkini kırmadan yorumlamanız dileği ile...

İyi forumlar