Sevgili KK kadınları hepinize merhabalaaaaarrr sevgiler iyi haftasonları şimdiden

Cok kısa şekilde anlatmak istiyorum kendinizi duşunup yorumlarsanız sevinirim. 3 haftadır erkek arkadaşımla işleri, benim işlerim vs goruşemiyoruz ve bu haftanın hayalini kurduk, denize gidip sahil kampı yapacaktık yaklasık 4 5 gun birlikte vakit gecirecektik taa ki dun geceki konuşmamıza kadar. Gozumde bir sıkıntı oldugundan bahsettim sonra konu konuyu actı o da ''bendeki siğil de hala duruyor ki'' dedi ( cinsel organına yakın bir yerde ) sonra nasıl olduysa konu sağlık ve politikalara geldi ben de yakın zamanda bir anket sitesinde paylaşılan hpv aşıları ucretsiz olsun etkinliğini anlattım yabancı ulkelerde ucretsiz oldugunu vs. Sonra iyi geceler diledik yarın goruşuruz vs yattık uyuduk.

Saat 4te mesaj. Aşkım ben saatlerdir bu siğili araştırıyorum ve şuan cok korkuyorum ya hpv ihtimalim varsa diye bir mesaj attı, ben her siğilin hpv olmadığını bunu ancak doktora gidip cozebileceğimizi birlikte yapabiliriz dedim, sonrasında ben gelmesem mi dedi korkuyorum ya bulaştırırsam ya hpv ise gibi evhamlı duşuncelere kapılmış, ben de cıkıştım kac haftadır goruşşmuyoruz sorunlarımız vardı yeni cozduk goruşmemiz lazım şuan sacmalıyorsun hpv olmayabilir gel burada doktora gidelim dedim. Birden asabileşti sen anlamıyor musun araştırdım diyorum test istiyorlar 3 gun cıkıyor 3 gun temas etmeden yan yana nasıl olacağız gibilerinden konuştu. Ben birlikte gideriz diye cozum sunuyorum hala, orada ben durumun ciddiyetini anlayamayan bi aptal oldum onun gozunde. Gecen ayda bu siğil vardı yakınlaştık ikimiz bulaştı mı bulaşmadı dedim bu ay neden bulaşsın onca plan yaptık ne demek gelmiyorum ya diye sinirlendim, cunku abartıyor olabilir onun yakınlaştığı kimse yok yıllardır benim eski sevgilimle oldu ama ondan eminim adam benimle beceremiyordu bi başkasıyla yakınlaşma ihtimali yok. Bunları duşununce hpv olmadıgını duşunerek ona konuştum soyledim bunları, şuan onun gozunde herşeye romantik bakan mantıklı duşunemeyen akıl yurutemeyen bi insanım en son bunları soyledi umarım uyku sersemisindir bu konuşmaları kabul edemiyorum dedi ben neye uğradıgımı şaşırdım zaten. Ben onun gelmesini bekleyerek aptalca bir duruma mı soktum kendimi yoksa onun son anda ben gelemem sana bulaştırmaktan korktugum icin yapılan planları yıklası mı sıkıntı ?