Gecenlerde barıştık zaten kv ile. Sorunlu bir tip ama her yeni olayda bu kadar da olmaz dedirtiyor. 1.5 senedir konuşmuyodum. Gecen gun eşimin cok ustune geldiler, ona kıyamadığım icin kv ile barıştım. Ama eşime soyledim hep mesafeli olacağımı, bayramdan bayrama gideceğimi, o da soruna etmedi. Haklısın dedi.
Neyse biz tatile geldik. Gelmedin once eşim tatili soyleyince başka bişeyi bahane ederek eşime bağırmış cağırmış. Sen benim oğlum değilsin olaylarına girmiş. Sonra ki gun bişey olmamış gibi normal konuşmaya devam etmiş.
Sonra biz tatile geldik eşim annesini arıyo, acmıyo. Sonra ulaşıyo. Kusum ben senle, sen beni tatile goturmedin diyo. Sanki boyle bi mecburiyeti var.
Biz daha 2 senelik falan evliyiz. Ve bu ilk tatilimiz. Ki ikimizde calışıyoruz, cok yoğun bi şekilde. Artık cok bunalmıştık.
Yani ben eşime ne diyeceğimi bilmiyorum, kv nasıy davranacağımı bilmiyorum. Kadın arıyo şuram ağrıyo buram ağrıyo diye eşime vicdan yaptırıyo, bu nedenle eşim tavır alamıyo, olecek diye korkuyo bence.
Nasıl bi olayın icine duştum ben bilmiyorum. Yoruldum 2 senede. Şunuda soyleyeyim eşim barışmam icin ısrar etmedi, sağolsun yanımda oldu. Ona cok uzuluyorum hep arada kalıyo. Ne yapabilirim onun icin bilmiyorum.