Belki kiminiz kızacaksanız kiminiz benle aynı şeyleri yaşadınız belki hak vereceksiniz bilmiyorum ama birilerine anlatmazsam catlayacağım artık. İcimde tutamıyorum tanımasamda birileriyle paylaşmam lazım... Ben nişan hayali kurduğum erkek arkadaşıma ihanet ettim hemde teyzemin oğluyla...
Benden 2 yaş buyuktu can, genc yaşta saclarına kırlar duştu eniştemin vefatıyla, kara iri gozlu, uzun boylu, geniş omuzlu, buğday tenli şebek guluşlu J her zaman o guluşuyle gelir aklıma.. cocukluk cağımızda (ortaokul donemleri) ozellikle yaz aylarında bir araya gelir butun kuzenler eğlenceli bir yaz donemi gecirirdik, kuzenler arasında birbirimize en yakın en duşkun bir biz vardık, ikimiz... taa o zamanlardan acıklayamadığımız gormemezlikten geldiğimiz belki bilmediğimiz duyguları bastırmışız meğer hep... Hep farklı illerdeydik ortaokuldan sonra belki 4 yıl birbirimizi gormediğimiz oldu.. Yine Bir yaz akşamı ailece yemek yerken kapı caldı, surpriz yapıp arkadaşlarıyla yaptığı tatili yarıda kesip bize kacmış o gun en cok ben sevindim... Gayet normal sarılıp optum hoş geldin dedim.. Dışarıdan bakınca normal tabi benim icimde fırtınalar kopuyor.. Sarılınca kalbimin atışını hissedecek diye oyle korktum ki.. o benim kuzenimdi niye bu heyecan... bizde kaldığı o bir kac gunde akşamları film alır seyrederdik yanyana omzu omzuma değerdi heyecanlanırdım en kotusu ona belli etmemeye calışmaktı.. can gitti yine araya yıllar girdi, lise bitti ben universitedeyim, o askerde, arayıp soruyorum ara da halini hatrını kapatıyoruz bu kadar konuşmalarımız, sonra kız arkadaşı olduğunu oğrendim, yıkıldım. Tam anlamıyla yıkıldım... Ben Ankara da okuyordum teyzemlerde Ankara da yaşıyordu, ama o askerdeydi, bir ayrılıp bir barıştığı bir sevgilisi vardı nasıl biri acaba diye cok duşundum, ben okulumda, cevremde ilgi ceken bir kızdım cok talibim vardı, liseden de tanıştığım bir arkadaşımla daha sık goruşmeye başladım kafam karışıktı canın kız arkadaşı olduğunu hic kabullenemedim. Teyzemle konuşurken canın 2 hafta icinde askerden geleceğini oğrendim, tabi hemen teyzeme koştum kar yağıyordu şubat ayıydı... ilk hafta gecti gelmediii... 2. hafta gecti yine gelmedi L boynumu bukuk okuluma dondum... vizelerden sonra eve dondum yarı donem tatilindeyim, teyzemler bize geldi canı askerden sonra ilk kez goruyorum, icim de kelebekler ucuşuyor, boynuna sarıldım ağlamamak icin kendimi zor tuttum.. onunda sevgilisi vardı benimde.... yine film aldık tum kuzenler film izliyoruz.. ve yine biz yanyanayız.. yere minderleri doşedik ışığı kapattık ben oturuyorum sırtımı yasladım o yanıbaşımda uzanıyor başı dizlerime değiyor..... nasıl oldu bilmiyorum birden saclarına gitti ellerim.... herkes filme odaklanmışken ellerim saclarında ben filmi değil onu izliyordum..... onda hic hareket yoktu .. cekemedim bir daha ellerimi , o filmi izlerken ellerim kırlaşmış saclarında dolaşıyor, ara sıra yanağına değiyordu... onda hic tepki yoktu utandım birden napıyorum dedim o benim kuzenim ve hic tepki yok beni yanlış anlamasından korktum.... elimi yavaşca cekmeye başladım... bana karşı bi hissinin olmadığını duşundum birden hic beklemediğim şekilde elimi tuttu kalbim yerinden fırlayacaktı sanki.. eli elimin uzerinde yanağına koydu elimi... parmaklarımın uzerinde tek tek gezdiriyordu parmaklarını... bu o kadar hoşuma gidiyordu ki parmaklarımız sevişiyordu sanki, benim kadar heycanlanıp heycanlamadığını merak ediyordum.. yoksa sıradan bir tutuş muydu elimi.. bilmiyordum.. bildiğim şey filmin bitmesini hic istemedim... Ellerimizin dansı uzun sure devam etti ama bana karşı hislerinin olduğundan mı yoksa tutmuş olmak icin mi yapıyordu bilmiyordum.. benim kalbim kut kut atarken onunki nasıldı merak ediyordum..... elleri sıcacıktı .... yanağındaki elimi birden dudaklarına goturdu, parmaklarımı dudaklarında dolaştırdı... heyecanım o kadar arttı ki eğilip doya doya opmek istedim.. parmaklarıma teker teker opucukler kondurmaya başladı.. Artık emindim kuzen yaklaşımı değildi bu onunda bana karşı hisleri vardı... o kadar mutluydum ki aklım bomboştu sadece o vardı.. film bitti sonunda kimse bizi farketmeden ellerimiz vedalaştı,, ışığı actığımızda yuzune bakamadım utancımdan neydi bu yaşadığımızz... o benim kuzenimdi ve ikimizin de sevgilisi vardı.. uzun sure gozlerine bakamadım.. gec oldu herkes uyumaya cekildi... uyuyamadım dudaklarını parmaklarımda hissediyordum hala, sıcaklığı kalmıştı ellerimde.. ahh can can cann..yıllardır icimde buyuyerek coğalan sevgin taşacak gibiydi sanki sımsıkı sarılmak istiyordum ona... kalktım yatağımdan yattığı odaya gittim uyuyordu .. emin olmak icin yaklaştım gercekten uyuyordu... ne kadar sure onu izlediğimi hatırlamıyorumm... oturduğum yerden kalkıp yatağına oturdum kokusu ne kadar guzeldi... saclarına dokunmak istedim uyanır diye korktum cektim ellerimi, kokladım sadece.. uyuyordu derin derin uyuyordu belki de ruya goruyordu.... opmeyi duşundum uyanmaz nasıl olsa dedim.. cesaretimi toplayıp eğildim kalbim yerinden cıkacaktı sanki.. kucucukte olsa dudaklarımın dudaklarına dokunmasını istiyordum.. uyanacak diye korkumdan heyecanım git gide arttı. Ama cok istiyordum opmeyi, iyice eğildim nefesini hissediyordum hafifce dudaklarına değdi dudaklarım.. dudakları da sıcacıktı.. eğildim bi kez daha dudaklarını optum birden irkilerek gozunu actı.. korkumdan utancımdan heyecanımdan yerin dibine girdim.. olmek istedim o an.. kacıp gitmeyi planlıyordum odasından birden başımı tuttu kendine cekti beni, dudağımdan optu bende karşılık verdim.. 1 dakika bile surmedi utancımdan kendimi cekip kactım odadan, ne vardı utanacak opseydim doya doya sarılsaydım.. ama o benim kuzenimdi benimde sevgilim vardı onun da.... ertesi sabah gidecekti.. uyandığımda golzerinin icine bakamadım... kahvaltı yaptık ayrılma vakti geldi..sarıldık kulağıma fısıldadı gece cok guzel bir ruya gordum dedi ... yıllardır hayellerini kurduğum bir ruyaydı, o kadar gercekti ki hic bitmesin istedim dedi... gozlerim doldu ailem taştı.. seni seviyorumm seni yıllardır oylesine seviyorumm ki diye haykırmak istedim ama kuzenimdi ve ikimizinde sevgilisi vardı.....