Merhabalar arkadaşlar. Kızım 16 yaşına yeni girdi dun tesadufen gunluğunu buldum ne yalan soyleyeyim okudumda kan beynime sıcradı
Gunlukte sevgilisinden bahsetmiş..Kollarında yaşlanmak istiyorum,kucağında uyumak istiyorum,bana aşkım deyince eriyorum ,sensiz nefes alamıyorum seni cok ozluyorum falan gibi boyundan buyuk laflar..yuzune vurmak istemedim ama icim icimi yiyor ..hayat cok kotu ve maalesef insanlar acımasız dolayısıyla cok endişeliyim
Lise 3e gecti bu yıl pandemiden dolayı dışarı neredeyse hic cıkmıyor nerden nasıl buldu bilmiyorum dersleri cok kotu okumaya meyilli değil gozunun icine bakıyoruz tek cocuk diye.cok varlıklı olmasakta elimizden geldiği kadar oma mağduriyet yaşatmıyoruz ..
Gecen yaz yengemlerin yanında annemlerin evindeyken bana (siz babamla liseli aşıklar gibisiniz cok kıskanıyorum falan demişti) babası gibi birini bulacağını soylemişti yaşı kucuk ergen diye ciddiye almamıştım
Sorum şu nasıl bir yol izlemeliyim kızım biraz sıkışınca eminimki yalana başvuracaktır
Cok sıkan bir anne olmadım hicbir zaman ama serbestte değilim..bu yaşta masumane birşeyler hissetmesi normal ama cinsel icerikli kelimeleri(burada belirtmeyeceğim) kanımı dondurdu ..
O yaşlarda bizde aşık olmuştuk ama saf masum duygulardı onlar şimdiki kızlar bir acaip tabi erkeklere de oyle biraraya geldiklerinde saf masum temiz bir aşk yaşayacaklarını duşunmuyorum
Zira parklarda orda burda goruyorum ergen erkek kız ilişkilerini ,iğrencler
Hic başına gelen varmı boyle bir durum nasıl bir yol izlemeliyim ne olur yardımcı olun