Gunaydın arkadaşlar,kafam o kadar karışık ki akıl akıldan ustundur, fikirlerinizi deneyimlerinizi istiyorum.

Ben 4 yıllık evliyim ama iki yıldır ayrı yaşıyorum.2 yaşında oğlum, annem ve babamla yaşıyorum calışıyorum.

Gecen ay cekişmeli boşanma davası actım, anlaşmaya yanaşmadığı icin.Bosanma sebebim ofke patlamalari yaşayıp beni evden kovmalari,hakaret ve aşağılamaları.Biz iki yıl icerisinde ara ara barıştık.Bunlari yapıyor cıkıyorum pişman oluyor ısrarla barışmak istiyor geri donuyorum fakat sonunda yine aynı noktaya geliyoruz.

Boşanma davama karşılık olarak kendisi de karşı dava actı ve boşanmak istemediğini, cocuğun da kendisi gibi ailesiz buyumesini istemediği gerekcesiyle.Davanin reddini istiyor.Bunun icin de bana olmadık iftiralar attı dilekcesinde, psikolojimin bozuk olduğunu iddia ediyor ve uzman raporu istiyormuş hatta.

Bunlar olurken benimle barışmak icin tekrar yalvarıyor.Dava devam etsin ama biz yine denemeye devam edelim diyor,tabiki kabul etmedim edemem cunku davanın reddine sebep olur bu.Davanin reddi demek uc yıl dava acamamak demek.

Oğlumla birbirlerine cok duşkunler,oğlum icin cok uzuluyorum,babasını cok ozluyor,bazen ona haksızlık mu ediyorum ben fedakar bir anne değil miyim diye bile duşunuyorum bazen Neyazikki onunla aynı ortamda olmaya bile tahammulum yok artık,tek duşuncem oğlum..

Dilekcelerde doğruları da yazsam sinir olacağını ve uzulecegini duşunerek canım yanıyor.Gercekten de cekişmeli boşanma yıpratıcı bi seymis.

Onumuzde en az iki yıl cekişme bir yıl da istinaf suresi var dedi avukatım.Acaba şoyle bir teklif sunsam cok mu mantıksız olur diyorum : Anlaşmalı bosanalim boşanma olayını sağlama alayım,deneyeceksek oyle deneyelim.Oglum icin ve cekişmeli olayından kurtulmak icin boyle bir şey geldi aklıma ama bir yanımda diyor ki bunu duşunmen bile sacma unuttun mu yaşadıklarını...