Oncelikle merhabalar ben icimi insanlara cok fazla doken biri değilim ve aranıza yeni katıldım siteyi şans eseri derdim icin internette tavsiye ve fikir ararken gordum ve cok hoşuma gitti benim bir sıkıntım var son 1 senedir eşime karşı surekli kotu davranıyorum en kotu hatasında kalbini kırıyorum esip gurluyorum sonra vicdan azabı cekiyorum ama bir turlu ozur dileyemiyorum ben sinirden delirirken bana karşılık vermemesi daha da deli ediyor beni sadece balkona cıkıp sigara iciyor yada direk evden cıkıyor olayın ne olduğunu bile duşunmuyor eşimle severek evlendik evlilik oncesinde sevgiliydik ve hakkını yiyemem bana karşı hep saygılı ve sevgili oldu ama yaklaşık 2 sene once beni dinlemedi istemediğim halde bir iş kurdu ve batırdı ben yalvardım ama umursamadı beni ve bu yuzden cok zorluk cektik insan kaynakları olarak calıştığım yerden cıktım sırf işini yapsın diye olaydan sonra ilk 1 sene hep ona destek oldum ama son zamanlar anlamsız şekilde o olayı bahane ediyorum yada başka şeyleri bahane edip kavga cıkarıyorum 12 gundur yatağımı ayırdım kendisi de anlam veremiyor bana kızamıyor doktora gittik 2 tane ilac verdi ama faydası yok beni sadece sersem gibi yapıyor ilaclar daha bu gun yine kavga ettim şimdi sinirden yatamıyorum hem ona bunu yaptığım icin vicdan azabı cekiyorum hem kendime kızıyorum bana ne oldu diye sanki biri bana buyu yaptı neden bu kadar eşime karşı kin doluyum cocuğumuz olmasa boşanmayı bile duşunuyorum yaşı benden buyuk ablalarıma soruyorum evliliğin bazı zamanlarında bu tip şeyler oluyormu yada icimdeki sevgi bittiği icinmi boyle oldu kafam cok karışık anneme soramıyorum kendisi aşırı panik anneme biraz sorun belli etsem sabahına eve gelir bizi doğduğumuza pişman eder.