Selam kızlar,

Size bir sorum var. Soruyu kız kardeşim icin soruyorum. Kendisi sormam icin rica etti.

Kardeşim bu senenin başında nişanlandı. Nişan olana kadar damat bey cok nazik davranıyordu. Kardeşim cocuk cok az konuşuyor diyordu ama nazik davrandığı ve kardeşime cok değer verdiği icin nişanlandılar. Birbirlerine her anlamda denk kişiler.
Fakat şimdi damat bey mesafeli davranıyormuş. Zaten az konuşuyordu ama "artık bana karşı guzel sozler soylemiyor" diyor. "Kendiliğinden konuşmuyor, ben soru sorunca da tek kelimeyle cevaplıyor" diyor.
Ailecek tanıştık. Damadın babası da neredeyse hic konuşmuyor. Acaba babasından gorduğu gibi mi davranıyor. İlerde evlenince bu durum nasıl olur? Yine mi boyle mesafeli olur? Diye sorularımız oluştu.

Bir konu daha var. Bu hafta kiralık bir daireye bakmaya gittiler. Kardeşim daireyi cok beğendiğini soylese de oğlan hic bir yorum yapmamış. Yine konuşmadan susmuş. Bu daireyi oğlan bulmuştu, yani onun tercih etmeyeceği kotu bir durum yok. Daha sonra bizim eve geldiler ve damadın başına bir kaza geldi. Bu kaza kendisini kotu hissedeceği bir olay ama biz ailecek onun mahcup olmaması icin elimizden geleni yaptık. Hep farklı konulardan konuştuk ama yinede hep sustu. Sorularımıza hep bilmiyorum diye cevap verdi.
Bu olaydan sonra kardeşimle iyice mesafeli olmuşlar. Kardeşim onunla farklı konular hakkında konuşmak istedikce hic konuşmayı ilerletmiyormuş

Ben kardeşimin damatla konuşmasını soyledim. Damadın konuşmama durumu kardeşimi rahatsız ettiğini soylesin diyorum.

Sizin goruşleriniz nedir? Tavsiyeleriniz var mı?