Merhaba kızlar Sabah sabah ruyamda mı gordum de bu konuyu acıyorum bilemedim, yorumlarınıza ihtiyacım var.

Eşimin 4 arkadaşı var. Her yıl, Allahin her yılı senede iki kere tatilimsi bir şeyler yapıyorlar 5 kişi. Cunku 5i de Turkiye'nin cok uc şehirlerinde, ancak bu şekilde bir organizasyon ile bulusabileceklerini soyluyorlar

Şimdi bu konuda bir dert yokmuş gibi gorunuyor, ben bundan neden rahatsız oluyorum onu da bilmiyorum. Zaten buluştuklari yerler ya birinin bahce evi, ya bir dağ başında kamp. O tarz sessiz sakin kimsenin olmadığı yerler, iki gunluğune falan gidiyorlar. Ama her yıl her yıl gına geldi artık. Buluştuğu arkadaşları da bizim gibi evli, cocuklu, duzgun insanlar bu arada; ailecek de goruşuyoruz denk geldikce her biriyle.

Bu durumda herhangi bir şey soyleme hakkım olur mu sizce? Yani şahsen ben kız arkadaşımla bir dağda kamp yapacağım gibi bir tatil planlayamayacagim icin acaba bu durumu mu kıskanıyorum? Butun arkadaşlarım evli ve ici gecmiş Cılgınlıktan uzaklar. Ancak evde falan filan goruşuyoruz, en iyi ihtimalle avm gezip kafede oturuyoruz. Bu yuzden mi rahatsız oluyorum bu tatil işinden? Uzanamadığım ciğere murdar mi diyorum ki acep

Not:Her beğenmedim butonu kafama balyoz gibi iniyor kızlar yapmayın hahah