GUNCELLEME:
Kızlar, benimkinin yurtdışı işi iptal oldu nasibinde yokmuş diyelim. Bende sevindim doğal olarak

Bir de bu arada kendiliğinden neler oldu nelerrrrr !
Gectiğimiz hafta ailesi ile tanıştım! Ben hic lafını bile etmedim, kendi planladı her şeyi

Arkadaşlar merhaba,
Guzel, ciddi duşunduğumuz bir ilişki icerisindeyim. Benim ailemle kendisi tanıştı fakat ben onun ailesiyle henuz tanışmadım. Şimdi benim soruma gelecek olursak kısaca anlatayım.
Erkek arkadaşım işi dolayısıyla minimum 1 seneliğine yurtdışına gidebilir, bugun yarın belli olacak. Cok iyi bir iş, hem maddi hem manevi acıdan.
Gitmesine kesinlikle bir şey demiyorum, meslek hayatı acısından cok iyi olacak onun icin. Bu fırsat her zaman gelmeyebilir, ulke şartlarını duşunduğumuzde de alacağı rakam bayağı iyi. Benim duşunduğum ise şu.. ailemle tanıştı, herkes evlilik ne zaman diye soruyor vs. E bende istiyorum tabi ki en azından bir adı konsun istiyorum. Ancak kendisi minimum 1 yıl calışırsa, ev kredisini direk kapatabileceğini 2. bir yatırıma girebileceğini vs soyluyor fakat bizden hic bahsetmiyor. Sadece her şey cok guzel olacak diyip duruyor. Bende bir şey sormuyorum, demiyorum bencil gibi gorunmek istemiyorum. En az 1 yıl yok belki daha uzun surecek bu surecte gitmeden once bir adı konsa bir teklif olsa en azından diye duşunuyorum. Bencilce mi davranıyorum? Bu duşuncemi ona soylemekten de cekiniyorum? Sizce yanlış mı duşunuyorum? Ona bunu soylemem doğru olur mu ve nasıl soylemeliyim?
Teşekkurler, hoşca kalın