Kızlar merhaba konularımı biliyorsunuz.. Son durumları merak eden arkadaşlarım var burda

sizlere yazdığım gunun akşamı yani 2 gun once eşimle fena tartıştık alkol aldı evi birbirine kattı icki şişelerini masaya vurmaya bağırmaya başlayınca bana zarar vermesin diye ben odaya kactım kapıyı kitledim ac dedi acmam dedim o ara polisi annemi birilerini aramaya calıştım o ara kapıyı kırdı telefonu aldı benimdr boğazımdan tutup yatağa fırlattı.. Uzatmak istemiyorum sizi sıkmayayım. Dovuştuk kolum morardı ayağımın uzeri mor...bende ona tekme attım kendimi korumak icin daha sonra sen 2 dk bekle diyip silahına sarıldı adını soylemek istemiyorum şu kocaman olan silahlardan var ya

korktum beni oldurmesinden dışarı attım kendimi silahı bıraktı koştu dışarı tamam iceri gec rezil etme millete birsey yapmıcam sakinleşelim felan zorla iceri soktu bağır cağır tabi neyse ben 2 dk uzanmıştım elim ayağım titriyordu uyuyakalmışım 2 saat sonra beni durterek uyandırdı kalk konuşacaz diye korktum neyse kalktım konuştuk bağır bağır en son sakinleştirici ilac almış siniri yatıştı biraz gecenin sonunda guldu felan bir şey olmamış gibi bende aynısını yaptım yeter ki şu gece bitsin sabah cozecem bu işi dedim icimden neyse sarıldık uyuduk bir şey olmamış gibi tabi benim şarteller atmış donuşu yok... Ablamla kustuk şans ya bugun yaşadığım memlekete geldi annemde barışın ne var sanki felan dedi barıştık neyse durumumu felan sordu tabi ben bu olayları annneme anlatmıştım sabah, akşamda ağlayarak ablama anlattım oda morlukları silahı felan duyunca abimi aradı konuştu bende ağladım ozur diledim abim o sinirle 15 saatlik yolu cıktı geldi şuan uyuyor uyanınca kıyamet kopacak annemi beni goturecekmiş boşanma davası acacakmış telefondan duyduğum kadarıyla bakalım neler olacakkk dua edin kızlar bana lutfen