İyi akşamlar ablalar kardeşler hanımlar.
Benim icin yaşım ilerledikce ciddi problem olan bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizden.
Butun insanların değilse de bir grubun kesinlikle yaşadığını duşunduğum buyuk ilac yutamama problemi.
İlac konusu bende o kadar buyuk bir fobiye donuşmeye başladı ki şuan bu satırları yazarken dahi ağzım sulanmaya ve midem bulanmaya başlıyor. Buyuk ilaclar ve beyaz ilaclarr (oğhk) Gripin yutabilen insanların onunde saygıyla şapka cıkartırım.
En sonki hastane kontrolumde hamilelik sebebiyle doktor magnezyuma başladı.
Ama sadece o başladı cunku ben başlayamadım.
Yalnızca 1 tane ictim ve o ilac bir iceri bir dışarı derken eridi falan (aman Yarabbi) sonrasında yuttum ama goğsumde oyle bir ağrıyla indi ki kalp krizi geciriyorum sandım ve bir daha ilacın yuzune bile bakamadım.
Hayatımda normal şartlarda cok cok zor durumda kalmadıkca ilac icmiyorum ama şuan biliyorum ki başlamam gereken ilaclar olacak.
Bu sıkıntımla bunu nasıl yapacağım bilmiyorum.
Bu tarz hemen suda dağılan beyaz ilacları (Allahım yardım et) bir miktar suda eritip ya da cok miktarda da olabilir eritip o şekilde icebilir miyim?
Yarıya bolunce de icemiyorum cunku bu defa da kenarları boğazıma değiyor.
Şu anlatımı bile o kadar iğrenerek yapıyorum ki size anlatamam.
Bana ne onerirsiniz?
Suda eritsem sıkıntı olur mu?
Başka bir doktorla devam edeceğim icin numarası da henuz yok o yuzden yeni doktoruma da soramıyorum.
Yardımcı olur musunuz