Merhaba arkadaşlar benim başa cikamadigim,kkucuk bir sorunla karşılaştığımda bile sanki film şeridi gibi butun sorunlarımi tetikleyen o anımı mahveden hayattan her şeyden soğutan sıkıntılarım var,şoyleki bunun adı annem ve cektikleri.Babam ve ailesi anneme cok cektirmisler hÂl da devam ediyor biz buyuyunce durumlar değişti biraz,annem ben hatirladigimdan beri hep yakınır hep dert hep dert o ona şoyle kotuluk yapmış bu boyle yapmış boyle zulum gormuş saatlerce anlatır yanında dinleyen biri varsa zaten artik tutamazsınız onu,ben de anlattığı kişilere kucukluğumden beri kin beslerim,mesela cok sevdiğim bir halam vardı ben kucukken anlattıklarını duyduktan sonra nefret eder oldum halamdan.Babami da babam diye bana merhametli olduğunu gercekten samimi bir şekilde beni sevdiğini duşunduğum icin nefret edemyrm ama onunlada zaman zaman duşunce dunyamda cok kavgalar edyrm,evliyim cocuklarım var ama hala cıkamıyorum bu durumdan,annemle telefonunda bile uzum zaman gorusmedigim oldu bu konular yuzunden,kendimi toparlayamıyorum cunku.Kucukken hep olmeyi isterdim en azından benim yukum annemin sırtından azalır diye bazen hala oyle dusunyrm,hayatıma mudahale etmesine izin vermiyorum o yuzden hic bir şey anlatmiyiorum ona cuNku surekli yakamdan duşmez kendini ezdirme akilsizsizinz siz benim gibi eziksiniz oyle olmayın şoyle yapin boyle yapin diye diye beni de kendisini de mahvediyor işin kotu yanı ben anlatmadigimda da en ufak bir şey duyunca herkesten cok beni eziklemesi ahmaksin beş para etmezs8n, filan şoyle siz boylesiniz diyerek beni mahveder ben mi ne yapıyorum bu durumda sadece dinliyorum en sonunda patliyorum,bu sefer onu uzdum diye kendimi yiyip bitiryrm,eşimin bunlardan hic haberi yok cunku hep alıştığım icin icime atmaya o da beni gayet mutlu sanıyor,cocuklarıma eşime yansıyor coğu zaman toparlamaya calisyorum,bağımı kesemem asla cunku cok fedakarlık yaptı ve gercekten cok uzulur bize bir sıkıntımız olunca, annemle mesafe koyuyorum ama gelip oturunca da yanından kalkamam kalkınca daha cok soyleniyor uzuluyor,ne yapayım ben boyle pencereyle perde arasına sıkışmış sinek olur ya oyleyim hep bir vızıltı ama bir cozum yok ne pencereyi acacak ne perdeyi cekicek gucum yok sadece nefret ediyorum hayattan insanlardan,en cok da anneme cektirenlerden.
Siz sakin evlatlarımıza dert ortağı etmeyin edin ama onların hayatini boyle mahvedecek şekilde her şeyi anlatmayın,ben cok dikkat ediyorum simdi 36 yasindayim inşallah yaşım ilerdeginde de boyle devam ederim cocuklarıma yapmam boyle