Kızlar selam,

Aslında bunu konu guncellemesi gibi yazarım diyordum ama sonu berbat bittiği icin icimi dokmek istedim.

Tek başıma kısa da olsa tura katıldım, cok guzel gecti. Bir suru insanla tanışıp sohbet ettik, guzel guzel fotoğraflar cektim, gittiğim yeri de cok sevdim.

Sorun şu ki, akşam eve baya gec geldim. Gece 1di eve geldiğimde. Babam sacma sapan mesajlar attı. Attığı mesajları aynen yazıyorum. Kendioi tutamayıp otobuste ağladım. Fark etmesin kimse diya kasınca daha cok ağladım.

Niye erken donmedin gece o saatte nasl geleceksin yalancının mumu yassiyakagaryanan sen kimi ksttiriyosun sen yalancı birisn basına bir olay gelirse eve gelme kendin dusun

Gecenin yarısı bir kız takside sen kendi burnun doğrultusuna gidiyom sonunu kendin dusun

Aileme arkadaşımla gidiyorum diye yalan soyledim. Tek gidiyorum desem izin vermezlerdi. Tur programından dolayı ben donuşu en gec 11 olur diye duşunuyordum ama cok gec dondum. Babalar muhtemelen erkekle gittim sandılar. Annem daha once bir yalanımı yakalamıştı. Yalan soylediğim icin asla kotu hissetmiyorum cunku hayatımı kısıtlayan sacma sapan halleri var. Yalan soylemezsem evden cıkartmazlar. Ben isterdim ki gece gec donunce babam ben geleyim onune gece vakti ne olur ne olmaz diye mesaj atsın. Ama onlar can guvenliğimden değil namus vs gibi salakca sebepler icin korktular.

Akşam eve gidince muhtemelen kavga edip, olan moralim hepten gidecek.

Maddi olarak onlara bağlı değilim, beni okutmak dışında maddi bi destekleri olmadı. (onda da yaz donemi, okul donemi calışıp kendi harclığımı kazandım.) şimdi 26 yaşındayım ailem can guvenliğim icin korksa boyle demezdim, onların korkusu cok başka.

Evde askılı giyme jehan, etek giyme jehan, elbise giyme jehan, gece gec gelme jehan.

Yeter ya 26 yaşındayım babamla kavga etmemek icin kendimden odun vermek istemiyorum. Ben hayatımda eve gec gelirsem babamla yine kavga ederiz diye gunleri berbat bitirmekten, sırf bu sebeple inşallah olur gelir bu eve diye laflar işitmemten acayip bıktım. Evden de gitmeye kesin kararlıyım. İcimi dokmek istedim sadece.