Kızlar selam. Buaralar cok sık konu acıyorum kusura bakmayın.. Eşimin ailesi cok değişik. Ben bazı sebeplerden oturu goruşmuyorum coğu kişide biliyor butun konularımı. Neyse en son kv ile tartıştık doğum gunu kutlamak istediler emrivaki, gitmedim diye gelip benle tartıştı sen kıskanıyosun bizi vsvs onceki konumda var hepsi

Ben aileme gittim bunun ustune 10 gune yakın kaldım geldim. Belli etmeselerde icten ice catladılar cunku zamanında benim 1 gun gitmeme laf etme curretinde bulunuyorlardı resmen beni ailemle goruşturmuyolardı.

Birşey yokmuş gibi davranıyolar el mahkum. Ben hÂl gerekmedikce muhattapda olmuyorum.

Neyse gelelim konuya. Dun birşey olmuş eşim(ortak yazlık tarzı ev var) kvlerde akşamları orda kalıyor. Neyse bi sebep cıkmış eşim oraya gitmiş. Bunu kv daha evdeyken duyar duymaz giderken kızımla resmen bana haber yolluyor babanda gelcek babanla gitcezzz. Nispet yapar gibi. Neyse tamam gectim.

Sonucta ailesi ben goruşmesem de o gider goruşur yeter ki beni zorlamasın cunku nefret ediyoruz karşılıklı. ki eşim asla zorlamaz. Ama bu insanlar, Bi kere yanlarına gitse ay acayip değişik hallere giriyolar. Surekli hrh bak biz cok iyiyiz oğlumuzla, aramız mukemmel, bize cok duşkun vs vs havasındalar. Mesela bahcedeler benim mutfağın camı acık, bana duyura duyura "abime dun orda şunu dedim guldu, abim bugun de gelecek mi'gibi okadar sacma cumleler kuruyolar ki. Direkt yazamıyorum cumleleri ama benzer. Bazen gelip bana soyluyolar. Sırf nispet amaclı olduğu o kadar belli ki.

Buarada onları kıskandığımı duşundukleri icin yapıyolar bunu. Hatta kıskandığım icin goruşmuyomuşum ben onlarla. Goruşmeme sebebim onları kıskanmammış yani hani ne yaptın da kıskandığını duşunup nispet yapıyolar derseniz goruşmuyorum konuşmuyorum hicbiriyle diye. Kv bizzat soyledi bunu. Halbuki okadar fazla sebep var ki uzatmayayım konularımda hepsi var.

Eşim dun durmamış bile hemen cıkmış zaten hatta yemek ye demişler ama ebru hazırladı evde yiycez demiş kızım soyledi bunuda.

Yani kızlar sonuc olarak ailesiyle tabi ki goruşsun gayet normal. Ama ben onlar boyle yaptıkca eşime de, onlarla goruşmesine de onlara da gıcık olup icten ice kinleniyorum huzurum kacıyor hergun acaba eşim gidecek mi yanlarına vs diye takıyorum kafaya.
Takmamayı nasıl başarabilirim.

Zaten bilerek yapıyolar onlarla goruşmeyince huzurluyum, evime gelemiyolar diye herşey. Hayatlarını beni gıcık etmeye adamış gibiler. Taşınsakta onlar bi şekilde yeter bize eminim. Kaldı ki zaten kv gunduz bi kac saat kendi evinde ondada ben onu gormuyorum bile.
Kusura bakmayın uzun oldu nasıl gormezden gelirim bu insanları