Merhaba aklıma bir şey takıldı. Aslında olayın ustunden birkac gun gecti ama anca dank etti. Annemin beraber iş yaptığı iki kadın arkadaşı var. Bunlar iki kız kardeşler ve bir de bunların cok yakın bir akrabaları var zamanında onunla aramızda sevgililik gibi bir şey gecmişti ama sonu kotu bitmişti. Neyse gecen gun bu iki kadın bize geldiler biz sohbet ederken konu bu kişiye geldi. Ama ne onların ne de annemin bu ilişkiden haberleri yok ve olmalarını da istemiyorum. O iki kadın o kişi hakkında konuşmaya başladılar laf oyle acılınca. Tabi o konu acılınca ben heyecan yaptım ister istemez, heyecanlı hallerimden bir şeyler anladılar mı bilmem, yalnızca biraz garip baktılar. Hadi o neyse, en kotusu ise şoyle oldu: Ondan bahsederlerken, mesela adına A diyelim A'nın sevgilisi diye bir konuşma yaptılar. Meğerse sevgili edinmiş kendine, ben bunu bilmiyordum. Bunu duyunca şaşırdım ve istemsizce elindeki bardağı duşurdum. Bana biraz garip garip baktılar. İcime dert oldu ya, dunyanın sonu değil ama yine de meraklandım. Sizce bir şeyler cakmış mıdırlar?