Cok kotuyum şuan doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum. Biz onunla evlendikten kısa bir sure sonra kustuk. Konuyu ayrıntılı anlatmıcam ama durduk yere bana kendi evinde kotu laflar soyledi, tartıştık. Duğunumde de olay cıkarmıştı ancak bizim taraf idare ettiği icin buyumedi. Neyse o gun bugundur asla konuşmadım. Eşimde konuş demedi. Haklı olduğunu biliyorum dedi. Ama surekli kv kaynaklı sorunlar yaşıyorduk. İşte bi yere gidecek olalım daha once oğlundan duyduysa gideceğimizi hasta imiş gibi yapıp oğlunu arardı mesela.
Her gittiğinde benden icin ne zaman gelecek vs diye eşimi dolduruyormuş. Abileri var onlarda aynı şekilde eşime bu konuda tepkililerdi. Ve banada mesafe koymuşlardır. Ben yine bayramda falan onları arıyordum.
Neyse asil mesele ise şu dun bir duğune gidecektik, onlarında tanıdığı. Kv eşime sormuş bende geleyim mi. Eşimde pandemiden dolayı sen gelme biz bir gorunup cıkarız demiş. Eşi gelecekmi diye sormuş kv evet demiş ve sorunsuz teli kapatmışlar. Nişan gunu kv olay cıkarmış eşim arayınca acmamış. Abileri demiş sen gelme dediğin icin boyle, sana kus vs. Bunları bana anlatmadı eşim.
Nişana gittik. Bunları gordum birine selam verdim doğru duzgun konuşmadı benimle. Sonra eşime orda kv şoyle diyo boyle diyo diye anlatmış.
Neyse cıktık ordan eşime diyorum ne istiyorsun ne yapalım nasıl cozelim, bilmiyorum diyo. Allah var hadi git anneme vs bile demedi. Ama nasıl uzgun. Dedim sur arabayı gidiyoruz kv. Kapansın artık bu mevzu. O sırada abilerinden biri aradı, actım dedim insan selam vermez mi benim onla sorunum başka siz başka. Haklısın diyo bana. Ağladım o sırada tutamadım kendimi. Gelin bize konuşalım dedi. Neyse dedim ben artık haklı haksız tartışması yapmayacağım sırf eşim icin gidiyorum. Yeter bıktım bu muvzudan, kime ne yapıyorum ben, affetmiyorum onu ama sırf sussun artık diye gidiyorum. Bir şey derse tamam de vs dediler. Ustume gelirse susamam susturun onu dedim. Tamam dediler. Kalktık gittik. İceri girdim optum. Hoşgeldin dedi ve hic bişey olmamış gibi guncel şeylerden konuşmaya başladı kv. Yani sanki o tartışmayı yaşamadık. Ama kadın hala aynı, ben biraz kilo aldım, hemen başkasından ornek vererek bana laf sokuyo kilo konusunda. Duymazdan geldim.
Cıkınca bağıra bağıra ağladım, boyle bir şey yaşadığım icin. Ve eşime hic bişey eskisi gibi olmaz. Aramam sormam. Bayramda seyranda giderim sadece diye dedim. Bana teşekkur etti o eve gittiğim icin. Ancak cok korkuyorum eskisi gibi olmaktan cunku ne zaman gitsek laf sokar, sacma şeyler konuşur ve aldığımıza karışmaya calışırdı. En son tartışmadan sonra kurtulmuştum butun bunlardan. İnşallah yanlış yapmamışımdır o eve giderek, icimi serinletecek şeyler soyleyin bana