Merhaba herkese, ben 17 gun once bir erkekle konuşmaya başlamıştım, 4 sene once aynı universitede okuyorduk ama ilk donem 2 defa geldi okula ve onu cok az gordum, sonradan instagramda ekledik birbirimizi ve 2 sene boyunca sadece telefonda arada konuştum arkadaş olarak, universite donemimde bir başkasını sevmiştim, okul bitince 2 sene konuşmadık ve 17 gun once tekrar konuşmaya başladık ona ilk yazan bendim ama ben arkadaş olarak yazmıştım başka bir niyet duşunmemiştim, benle buluşmak istedi ama durumum musait olmadığı icin buluşamadım bir de korona durumu da var onu da duşundum, o da uygun bir gunde buluşalım dedi, kısa zaman once sana canım diyebilir miyim dedi, bende canım demene şaşırdım ama sorun yok dedim, o da ben oyle soyleyince arkadaşlar birbirine canım der dedi, dunde sohbet ederken felsefe kitapları okuduğumu soylediğim icin felsefeden konu acıldı sohbet ettik hayat amacıyla alakalı falan konuştuk, o evlilik olduğunu soyledi her gun dua ediyorum temiz kalpli birini arıyorum dedi, bende anlaşabilmekte onemli temiz kalpli olması yetmez dedim o da temiz kalpli olması onemli dedi, bende temiz kalpli olması yetmez deyince o da aynen oyle birisini bulmak onemli kusura bakma uykum var iyi geceler dedi ve daha da yazmadı bugun, bana hep temiz kalplisin der acaba evlilik konusunu bana mı acmak istedi diye de duşundum ona acıkca sormadım, sizlerin fikrini oğrenmek istedim, evliliği benle duşunuyor olsa bile 17 gun cok erken değil mi hic buluşmamışken, evlilik konusu benimle ilgili olmasa bile bana acması doğru mu, her gun konuşuyor durumda değiliz saatlerce suren sohbetimizde yok 2 gunde bir falan yazışıyoruz birbirimize gundelik sorunlarımızı anlattığımızda oldu, 1.5 senelik erkek bir sınıf arkadaşım vardı universitede ona yakındım hep onunla okula gidip gelirdim otururdum baya da sohbet ederdik hic onunla boyle evlilik konularını konuşmadım tamamen kardeş gibiydik, o yuzden belki de bana garip geldi bu konuların bu kadar erken konuşulması, belkide beni sadece normal bir arkadaşı olarak goruyordur, sizlerin duşuncesini oğrenmek istedim teşekkur ederim.
Ben 25 yaşındayım, konuştuğum erkek 30 yaşında.