Meraba kizlar..Yurt disindan Turkiye'ye ailemi ziyarete geldim.Bir akrabamizin kızınının kinasi ve nikahi varmis.Daha ben yurt disindayken basladi sormaya ne zaman geleceğimi. Aylar oncesinden davet etti,kismet olursa gelirim dedim Turkiye'ye de geldiğimde whatsapptan daha davetiye yokken ayri yazdi cagirdi,davetiyeyi whatsapptan atti yetmedi biz evde yoktuk davetiye getirmis evde babam vardi birakmis..Aradan 3-4 gun gecti.Whatsapptan bir mesaj,duğunumuz pandemi onlemleri dahilinde acik havada kir duğunu olacaktir diye) Zaten davetiyede kir duğunu olacagi belli yaziyor,ama ayrıca mesaj atma gereği duyuyor..2 abim var onlari ayri bunaltmis Asiri israrci bir kere cagirmak yetmiyor sanirim..Bu israrindan dolayi acikcasi o kadar bunaldimki gitmek dahi istemedim.Bugun kizinin kinasi vardi az once kina biter bitmez mesaj atmis "Gelmediniz masalbir sorun mu oldu?" yazmis..Biz de duğun fln yaptik ama kimseyi bu kadar taciz etmedik,gelmeyene de hemen dugun biter bitmez mesaj atip neden gelmediniz bir sorun mu oldu demek aklımızın ucundan bile gecmedi Bu normal mi sizce..Annem de bu kisinin kardeşlerine hepsine altin takmis amcasinin kizi diye.2 abim var onlarin ne dugunune geldiler ne de hediyesini getirdiler.Beklentimiz oldugu icin degil ama konuyu daha iyi anlayin diye yaziyorum.Benim dugunume geldi ama taki takmadi.Annemin de daha onceden farkli konulardan kirginliklari var yillar once babamdan izinsiz altin vermis annem borc olarak, aradan bayagi zaman gecmis altin o zaman ne kadardi diye bize hesap edip borcunu odemeye gelmis fln) 1 hafta sonra da duğunu var kizinin..Ben Avrupa yakasindayim duğun anadolu yakasında.Dolayisiyla gidemeyecegim. Kizlar ne uydursam yaa kadin resmen hesap soruyor yapıştı birakmiyor