Oncelikle tabiki evvelden beridir bir panik durumum vardı hep bastırır onemsememeye calışırdım. Taki bu yıl artık ne bastıracak guc ne onemsemeyecek sağlıklı ruh kaldı bende. 3 aydır boyleyim. Korona olduk ailece cok ama cok zor gunlerdi annem babam hastenede yattı ben evde tek ağla sızla cok ağırdı. Sonra herşey yavaş yavaş duzeldi annemler iyileşti karantinamız bittiği gun dışarı cıktım cok istediğim kupeler vardı kuyumcuya gittim onları almak icin birazda dolaştım o gun soğuk girdi ve kuluşlarıma eve geldiğimde 5 saat 150 nabızla bekledim. Sonra ertesi gun kolum kalmadı kuluc girdi dedik kas gevşedici falan surduk. Surekli yatıyordum. Tam bu zaman başladı baş donmelerim ama şoyle bir donme sanki başımın em tepesinden birşey bastırıyor ayaklarımın altı deprem gibi kayıyor. Yuzumu yıkarken banyoda dengemi sağlayamadığıoı biliyorum. Sonra biraz duzeldi gibi oldum sonra tekrar tekrar derken dışarı cıkmamaya başladım piskolojim bozuldu ağlama krizlerim başladı. Paniklemeler vs. Biraz guc toplayıp doktorlara gitmeye başladım kan verdim belki vitamin eksikliği vardır diye yok sadece b12 eksikliği cıktı, goz doktoruna gittim gozluk numaram buyumuştur diye yeni gozluk numarasına gectim ama gene aynıyım, kulağa gittim vertigodan şupheleniyordum aslında doktor vertigo testi bile yapmadan ağır bi ilac verdi kullanmadım cunku cok ağır yan etkileri vardı. Tegratol ilacın adı.epilepsi krizkeri icin kullanılan bir ilac. Boyle terapi alıyorum yarında norolojiye randevu aldım sosyal hayatım sıfır. Universitesi sınavına giremesim en can dostlarımın duğunu oldu gidemedim. O kadar sıkıntılar cektim ki hala bir caresini bulamadık. Allahtan umit kesilmez ama benim yaşadığımı yaşanlar var mı merak ediyorum ne olabilir bu neden olabilir?