Neresinden başlayacağımı bilemiyorum.
Her şey o kadar sarpa sardı ki
Belki hatırlayanlar olur beni kısıtlayan, izin almamı bekleyen bi erkek arkdaşım vardı. Ailem de onaylamıyordu. 1 yıllık ilişkiydi yaşlar 22-27
Ben ona bu sebepleri anlatıp ayrıldım.
Bir kac gun sonra “sensiz yaşayamıyorum, hayatına asla mudahale etmeyeceğim, kıskanclık yapmayacağım, ailen konusunu da zamana bırakalım” diyerek bi şekilde barıştık.
Gercekten de sorun cıkarmıyordu.
Ama anladım ki icinde biriktiriyormuş dun tartıştık biraz ve bana dedikleri;
“Sen bana ilişkimizin başında ailem kabul etmese bile ikna ederim dedin ama edemedin vazgectin,
Beraberliğimiz boyunca hayatımızdaki yeni kararları birlikte alırız dedin ama oyle olmadı (tiktok videosu cekmek istememden ve orgun uni okumak istememden bahsediyor)
Benim hayatım mahvoldu bunları yapacaksan bana baştan soyleseydin sana bu kadar bağlanmış olmazdım, hakkımı helal etmiyorum, yaşattığını yaşa”
Tarzında şeylerdi.
Halbuki bu son barışmamızda baya kendini duzeltmişti gercekten sorun cıkarmıyodu ve destek oluyordu.
Dun ben “son zamanlarda cok yıprandık zamanla toparlanacağız” dedikten sonra cıktı bu tartşma.
Diyor ki “yıprandık ama ben elimden geleni yapıyorum sende bir caba yok”
Doğru soyluyor hatta sosyal medya sayfalarımın reklamını bile yaptırdı. Ama benden nasıl bir caba beklediğini anlayamadım.
Kızlar ben zaten iki aydır ayrılık kararı aldım Ve iki -uc kez de ayrıldık.
Her seferinde tamam sorunu cozeceğim diyerek veya bu şekilde ayrılmayalım vs diyerek geri barıştık.
Ben istedim ki ici rahat olsun, yurutemediğimizi gorsun o zaman ayrılalım.
Cunku şu an ona yalanlar soylediğimi, o beni hayatının merkezine almışken benim seviyor numarası yaptığımı, hakkına girdiğimi falan duşunuyor.
Bense zamanında sevdik ama yurutemedik diye duşunuyorum o da boyle duşunse gayet rahat ayrılacağız.
Bir de boyle hakkımı helal etmem, hayatım mahvoldu tarzında konuşunca cok da vicdan yapıyorum.
Aldığım kararı sorguluyorum.
Boyle ayrılıp barıştıkca iyice sacma bir hal alıyor ayrılacaksam da kararımın arkasında olmam lazım.
Net bir karar verip bunu ona nasıl guzelce anlatırım? Helal etmem, mahvoldum muhabbetlerine girmeden nasıl biter?