Uyku tutmadı bu gece dertleşmek istedim
1 yıldır evliyim. Eşim guzellik algısına hitap eden sarışın mavi gozlu 190 boyunda yakışıklı biri. Ben ortalama bir guzellikte esmer 152 boyundayım. Eşimle ilk konuşmaya başladığımızda boy farkımızı dert ettim. Kendimi onun yanına yakıştıramadım... Onun gozunde ben cok guzelim. Boy farkımızı once garipserler sonra herkes alışır ben takmıyorum dedi. Gercekten de boy farkımız takılmıyor hatta benim boyle minyon oluşumu seviyor.

Kayınvalidem surekli beni beğenmediğine dair imalarda bulunuyor. Eşime soyluyorum haklısın nasıl davrandığının farkındayım diyo. Bazen falanca kızına oğlumu istedi ama o oralı olmadı gibi hikayeler anlatıyor. Hatta bunu ilk duğunumuzun olduğu akşam evde otururken bile yaptı.... Eşim ve kardeşleri annesine kızdılar adam evlenmiş hala ne konuşuyorsun gibi şeyler soylediler oyle sustu.

Bugun bir evli cift arkadaşımızla tanıştırdık. Eve gelince kadın olan arkadaşımızı ovmeye başladı bir anda. Eşimde Vera00' da oyledir dedi. Ben şuan Vera dan bahsetmiyorum ondan bahsediyorum farkındaysan dedi.
Bu bende bardağı taşıran son damla oldu sanırım. Artık cok zoruma gitmeye başladı bu psikolojik baskı. Bu şekilde hergun ezilerek nasıl devam edeceğim bilmiyorum. Cevremdeki bazı insanlar bizi yakıştırıyor bazı insanlar boy farkından dolayı yakıştırmıyor farkındayım.
Ben şuan bunları yazarken ağlıyorum. Eşim ağladığımı farketti sadece bir sure sarıldı sonra uyudu..