Forumda content id sahibi kimse var mı bilmiyorum ama algoritması hakkında merak ettiğim şeyler var bunlar hakkında bilgisi olan varsa lutfen paylaşabilir mi?
şimdi partnerli kanallara bazen yuzlerce video atılıyor ve zaman icinde hic bir eşleşen vs vermiyor(normal kanalda eşleşen veren videolar)..bu videolar genelde guncelliğini yitirmiş videolar oluyor...Bazen de cok guncel bir tek tane video atılıyor 1 gun icerisinde eşleşene takılıyor ve o anda silmediğin taktirde buyuk risk teşkil ediyor
şimdi merak ettiğim konu şu content id nin tarama mantığı nedir..yani guncel olmayan videoyu tarama sıklığıyla guncel videoyu tarama sıklığı arasındaki farkdan dolayı mı eşleşen verme suresi değişiyor yoksa bu durum videoyu taratan şirketle mi ilgili?(hergun videoyu taratıp ekleyenleri elemesi gibi[sacma olabilir son soylediğim cunku content id test etme gibi bir fırsatı hic yakalayamadım]))
Cevaplar icin teşekkur ettim şimdiden
partnerli kanallar ve content id ile ilgili soru(dizi film işindekiler ozellikle)
YouTube0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- partnerli kanallar ve content id ile ilgili soru(dizi film işindekiler ozellikle)