7 yıl once ayrıldığım eski sevgilimle tekrar goruşmeye başladım. Biz severek ayrıldık. Cok zor oldu. Birbirimizi hic unutamadık. Arada başka ilişkilerimiz oldu ama birbirimizin ilk aşkıydık ve o sevgi bağımız hic kopmadı. Gecen sene konusmaya başladık. Onun hayatında 4-5 yıldır bir kadın var. Ama bu duygusal bir ilişki değil. Zaten kadın ondan 15-16 yaş buyuk ve ortak noktaları pek yokmuş. Eski sevgilime işiyle alakalı destekler vermiş ve cevresi cok geniş olduğu icin sanırım işini buyutmesini sağlıyor. Ama kadın eski sevgilime ve bana cok takıntılıymış. Yıllardır barışmamızdan korkuyormuş. Genel olarak cok kıskanc bir kadınmış. Eski erkek arkadasim Ondan ayrılıp benimle evlenmek istiyor. Yıllardır o kişide beni aradığını soyledi. Ama benim ilişkim var diye benim onu unuttugumu duşunup tekrar bana bir adım atmadığını soyledi. Cunku zaten ayrılırken yeterince gururunu ayaklar altına almıştı. İstanbuldan gidip kadının evinde yaşamaya başlamış ve kendimi o dağ başına kapattım ve sadece iş yaptım. Ama hep seni sevmeye devam ettim dedi. Ben de onu hep sevdim. Ama bu beraberlik işini zamana yaymak zorundayız. İki hafta once istanbula geldi ve goruşmeye başladık. Şu an hemen ilişkisini bitiremeyecek cunku yeni kurduğu işini tehlikeye atmak istemiyor. Zaten benim de annem bu ilişkiye cok karşı. Oğrenince cok kızacak ve karşı cıkacak. Her turlu zamana ihtiyacımız var. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?