İşyerinde biri ile evde goruştuğumu daha once buraya yazmıştım o adam ile altı kez felan benim evimde goruştuk size şoyle anlatayım benim evime geliyor ama insan hic mi bir şey almaz pastaları kurabiyeleri hep ben aldım en basitinden bir cikolata bile almadı. Dunden onceki gun bir arkadaş grubu ile topluca oturduk sonra beni eve işyerinden başka bir adam daha vardı o ve bu yattığım adam bıraktı. Meğerse diğer kişi de benden hoşlanıyormuş sanırım bunu ben o kişiye(evde goruştuğum) soyledim ve kıskanırım hazmedemem gibi şeyler soyledi. Aramızda ne var diyorum duygusal olarak bir şey yok diyor ama kıskanırım diyor . Bu akşam diğer adam geldi iş cıkışı bir şeyler yapalım dedi topluca bende kabul ettim ama bu evde goruştuğum kişiyi de cağırdılar ve gelemeyecegını soylemiş( sonra ben onu aradım dedim neden gelmiyorsun işte cok yorgunum başka arkadaşlara soz verdim felan dedi . Sonra benimle soğuk soğuk konuşunca iyi bi daha rahatsız etmem dedim ve resmen telefonu suratıma kapattı . Bu adam benimle bu yatan adam şimdi beni seviyor mu o kadar sacma ki ben artık ne duşunecegıoı bilmiyorum