Abim yakın zamanda evlenecek sanırım ve bir sure birikim yapmak icin annemle birlikte yaşamaya karar verdiler. Bunu en başında belirtiyorum ki yanlış anlaşılmayayım diye. Gelinimiz kedimi istemiyormuş korkuyorum gitsin evden diyormuş. Kedi benim ama herkes cok sevdiği icin zaman zaman bende zaman zamanda annemde kalıyor. Hatta abartmıyorum annem bana vermiyor kediyi o benim kızım cok seviyorum vs. diye. Şimdi ise annem bana kedini al diyor. Kediyi bana vermeyen annem birden bire kedini oldu yani acıkcası bu duruma cok kızdım. Ben evliyim ama ya evli olmasaydım o zaman ne olacaktı? Kediyi sokağa mı atalım diyeceklerdi.
Geldiği evin şartları belliyken kediyi gonderin ben korkuyorum demesi şimdiden ona karşı on yargı olmama sebep oldu. Anneme ben kedimi alırım evimde kedi olur boylece bana asla gelmez dedim tavrımı koydum. Kedinin insan olmaması alın bunu buradan gonderin durumunun olması cok rahatsız etti beni.
Bu arada da kedimi istemeyen insanlar duğun icin benden maddi destek bekliyorlar ve yardım etmeyi duşunmuyorum bu durumda. Annem şimdiden soyluyor sende yardım edeceksin diye bunu şart koşuyor bana resmen ama bu olaylardan sonra istemezler umarım.