Cok sorunlu, sorunsuz tek bir gunumuz yok 14 senelik bitmis bir evlilik..Onceki konularimda belirtmistim. Psikolojik şiddet, saygısızlık, ilgisizlik, yokmuşum gibi tavırları vs vardi. Uzun yıllar konuşunca hayatındaki olumsuzlukları bahane edip duzeleceğine soz veriyordu. Zmanla bunların hepsinin sorunları halının altına supurmek icin olduğunu farkketim. Cogu zmana kabul etmez bağırır uste cikar. Cocuklar korkmasın diye konu kapatırdım. Ama artik benimde tahammul sınırım kalmadi. Gecen ay bu sorunları konuşurken, cocuklarda yokken beni evden kovdu. Kovma gerekcesi ise olmuyor bitsin dedigim icin..Bende eşyalarımı topaldim cocuklarının kiyafetini toplarken vermem cocuklarimi sen gideceksin dedi. Ve bende bağırıp cağırdım bayagi ben cikiyorken tuttu beni iceri cekip birakmadi..o an cocukları da almak istedim icin mudahale etmedim..Ailem baska sehirde 1 ay sonra onlari ziyarete gidecegiz. O kendi ailende ben kendi ailemde kalacağım 4 bin tl civarında biraz para biriktirdim..Ve gittikten sonra donmeyeceğim..ilk basta ertesi gun onu cağırıp disards bir yerde ayrilik kararini acıklayacağım. Ben her iki durumdada dava acacağım ama isterimki anlaşmalı olsun cocuklar yipranmasin...kesinlikle bitti istemiyorum diyip ayrılacağım..gelip cocukları almak isterse polis cagirsam alamaz degilmi cocukları..Eski konularimdan bitirmemekte gec bile kalinmis bir iliski .sizce bu sekilde olmasi yasal olarak basimi agrtirmi?degerli fikirlerinize ihtiyacim var.