tayinle yeni kuruma geldim uc hafta oldu. Cok yoğun bir birimdeyim bu yuzden eleman sayısı fazla. Cok değişik insanlar. Ben yeniyim beni aralarına almalarını beklemiyorum tabiki herşey zamanla ama surekli bir işten kacma iş yıkma kacma eğilimindeler. Kahvaltıyı kurumda yapıyorlar kahvaltıdan donup bir saat cay sohbeti donuyor sonra yemek sonra yine cay sonrada mesai bitiyor zaten. Herkes birbirinin arkasından konuşuyor sonrada konuşmamış gibi gulup oynaşıyorlar. Ben mizac olarak sessiz biriyim bana surekli sessizsin daha sakin kuruma gitseydin gibi şeyler soyluyorlar (galiba bize gore değilsin demek oluyor) ve hep bir kilo muhabbeti donuyor. Ben kilolu biriyim ama bir suredir diyetteyim 10 kilo verdim daha da vericem. Her saat başı anlaşmışlar gibi bir biri şaf sokuyor bir biri. Ben umursamayım işime bakayım diyorum bu sefer yalnız kalıyorum mola bile veremiyorum. Ayaklarım şişiyor yorgunluktan. Birde bana işi oğren sende oturursun diyorlar sanki ben bilmiyormuşum gibi. (Yeni atanmadım kurum ici tayin oldum)
Boyle ortamları sevmiyorum kendimi ait hissetmiyorum sevine sevine gidemiyorum işime. Allahtan yaptığım işi seviyorum yoksa yapamazdım heralde.Senelerce bekledim atanmak icin dort senede tayin icin bekledim emeklerme hayallerime uzuluyorum. Var mı bu tarz ortamda calışan? Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım?