Hemşireyim adı hemşire sadece bir sağlık kuruluşunda calışıyorum devlet yeri ama biz işciyiz işte .
ben ve bir hemşire arkadaşım daha var sozleşmeli olarak calışan .
Koronanın başından beri kapıda triaj yapıyoruz oda sadece ateş olcmek değil her odaya bir hasta alıyoruz şikayetlerini sorguluyoruz kapıdan giren herkesi tek tek ve sorular sorarak alıyoruz doktor odalarına yonlendiriyoruz .
Bunun yanında pansuman kan alma iğne ve evrak işlerimiz var
Mesela iğne yapıp geliyorum sonra hemen kapıya geciyorum hasta sorguluyorum kan alıyorum kalkıp kapıya geciyorum nereye boluneceğimi şaşırdım . Aşılardan dolayı gunde belki 400 hasta geliyo aşıların hepsine onam formu veriyoruz . İşyerinde surekli dedikodumuz donuyo ufacık bi cay istesinler getirmeyelim arkamızdan laf ediyolar . Artık bitmiş tukenmiş durumdayım .
yeni bi uygulamadan dolayı 65 yaş ustune rutin kontrol uygulaması geliyomuş bunlarıda biz yapcaz ve aynı işlerimiz devam etcek .
bugun bizlerden sorumlu doktorlardan biri biriniz kapıya bakın biriniz normal hemşirelik işlerni yapın demiş .
heryer acıldı ama hala biz korona calışma sistemine devam ediyoruz . Siz hic gordunuz mu kapıdan yonlendirme yapan bi hemşire bekci gibi . Ben gormedim okadar bıktım ki bugun aileme yarın işyerindekilerle konuşcağımı kendi işimi yapmak istediğimi karşılama gorevlisi yada danışma guvenlik olmadıgımı eğer bu şekilde devam edilirse işten ayrılacağımı soyledim . Annem cok buyuk tepki verdi ne varmış bidaha nerde iş bulcakmışım kıymetini bilcekmişim .
Biliyorum ki işsiz kalırsam evde değerim olmaz yuzume bakmazlar okadar zorki arkanda kimsenin olmaması calışmak zorunda olmak . Devlete gecemem puanım duşuk diğer sınava da daha bir sene var bunaldım gercekten . Ben ne yapcam lutfen biri gecer desin .