Merhaba. Elimde Samsung Galaxy J7 Core var. Bu telefona play together adlı bir oyunu yuklemek istiyorum. Fakat Play Store'dan yukleyemediğim icin APK olarak yuklemek zorunda kalıyorum ve her guncellemede silip tekrar APK ile yukluyorum. APKPure sitesinden indiriyorum. Şimdiye kadar hep XAPK olarak yuklenmişti fakat bugun APK olarak yuklendi. Tamam dedim tıkladım uygulama yuklensin diye. Dosyaların ayrıştırılmasında sorun oldu dedi. Arkasından birkac kez daha denedim ve ardından telefonda nedenini anlayamadığım bir doluluk oluştu. Telefon doluluğu %100'e ulaştı. Tum fotoğraf ve videolar da SD kartta olduğundan aktaracak fotoğraf da yoktu. Dosyalara da baktım ama play together adlı oyuna dair sadece APK dosyası vardı. Onu sildim fakat pek bir fayda etmedi. Telefonu boşaltmak icin mecburen 3 tane uygulama sildim ve doluluğu %93'e indirdim. Bu doluluğun nedeni ne olabilir bilen varsa yardımcı olabilir mi? Ve eğer biliyorsanız APK yuklerken ne sıkıntısı oluşmuş ve nasıl duzelir anlatabilir misiniz? Telefonda fotoğraf, video gibi şeyler olmadığı halde telefon nasıl bu kadar dolu olabilir?

Şimdiden teşekkurler. İyi gunler.