WWDC 2022 ’de duyurulan iPadOS 16 ve macOS 13 Ventura ’nın da iOS 16 ’dan sonra cıkış tarihleri belli oldu. Apple, yeni işletim sistemlerini bu sonbaharda yayınlayacağını acıkladı. Gelin cıkış tarihlerini hemen oğrenelim.
iPad OS 16 ve macOS 13 Ventura, Ekim ayında yayınlanacak

Apple ’ın resmi sitesinde yer alan bilgilere gore iPad ’lerin yeni işletim sistemi iPadOS 16 ve Mac bilgisayarların yeni işletim sistemi macOS 13 Ventura, bu Ekim ayında resmen yayınlanacak. Ancak Ekim ayının hangi gunu olduğuna dair henuz bir bilgi yayınlanmış değil.
Onumuzdeki ay Silikon Vadisi devinin bir etkinlik duzenlemesi ve bu etkinlikte yeni iPad Pro ’yu, yenilenmiş bir Mac mini ve Mac Pro ’yu ve butce dostu bir iPad modeli tanıtması bekleniyor. Yakın zamanda Logitech, yanlışlıkla yeni iPad Pro ’nun 12,9 inc ve 11 inc olmak uzere iki farklı model ile piyasaya suruleceğini duyurmuştu.
Yeni işletim sistemlerinin tarihinin de Apple ’ın Ekim ayında gercekleştireceği etkinlikte kesinleşmesi bekleniyor. Siz ne duşunuyorsunuz? Duşuncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lutfen unutmayın.