Son gelişmeler: Sizi dinledim ve savcılığa şikayette bulundum. Bu durumu kendisine mesaj olarak bildirdim. Bundan sonra kendisi ile muhattap olmayacağımı, muhattabı gerekli yerlerden bulacağını yazdım. Hicbir şey yazamadı hayret. Annem de sonradan bana hak verdi her ne kadar arkamda pek durmasa da karışmıyor, yapma etme demiyor.
Kuzenimle aram cok iyi sanıyordum fakat değilmiş. Duğunumde ağlama krizlerine girmesine, bana cephe almasına hicbir anlam yuklememiştim ta ki bu olaya kadar.
Boşanma aşamasındayım ve eşimle ilgili sorunlarımı kuzenime anlatmıştım. Kuzenim ne anlatırsam anlatayım en başından beri ses kaydına almış. Kuzen de demek istemiyorum gerci ama size başka turlu anlatamam. Aramızda hicbir surtuşme gecmedi aksine iyi anlaşırdık. Kardeşimle tartışmışlar ve bundan dolayı oldugunu duşunuyorum, gecen gun bana hakaret edip bu ses kayıtlarının varlığından bahsetti ben de bu mesajların ekran goruntusunu aldım. Beni bununla tehdit etti. Karşı tarafa vermekten bahsetti. (Delil olarak kullanılamayacagıni biliyorum fakat yine de yaptıgı şeyden dolayı huzursuz oldum.) Savcılığa gitmek istiyorum. Savcılığa verirsem işinden olmasını istemem (devlet kurumunda calışıyor) ama yaptığı da yanına kalsın istemiyorum. Ne yapmalıyım?