Merhaba daha once kaynana gorumce sorunlarımdan bahsetmiştim size, teşekkur ederim oncelikle. 2 yıl olacak evliyim, ailem 10 saat uzak mesafedeydi burada kimsem yoktu babamın şube değişiklik talebine olumlu donuldu ve bana 1 saat 40 dklık bi mesafeye taşındılar. Bu duruma cok sevindim taşınırlarken gidip yardım ettim orda kaldım 6 gun kadar. Eşim makarnadan başka birşey pişiremediği icin yemek yapıp gittim diğer gunler icin de dondurucuya pratik şeyler koydum ısıtıp yemesi icin. Cunku annesi falan kapısını calmaz asla bilirim. Onlarla konuşmuyoruz ve bu bayram da gitmeyi duşunmuyoruz. Ama ben aileme gidip geldikten sonra eşim bana sende tuhaflık var beni ozlememiş gibisin soğuksun diyip durdu. Halbuki sadece yorgundum eve daha yeni gelmiştim ve kocamın tribini yemiştim.

Bu duruma şaşırdım cunku ailem 10 saat uzaklıktayken bile eşim git kal kafanı dinlersin diyordu. Onun iğneleyici laflarından sonra biraz tartıştık eşim bana artık oyle tek kalmaya gitme beni unutacaksın demeye başladı cok kez tartıştım bu konuda, burada iki laflıcak insan mı var da bana bunu soyluyorsun dedim. Sonrasında beraber annemlere gittik akşam 8 gibi ordaydık ertesi gun 3 oldu hadi kalkalım demeye başladı annemler kalın nasılsa tatil dedi yok evde işler var falan dedi bende hehehe evet diye onayladım eve donduk.

Dun akşam da dedim ki burda piknik alanı falan yok ama annemlerin bulunduğu yere yakın cok guzel yerler var gidelim akşam kalalım sabah da pikniğr gideriz erkenden yer kaparız dedim. Gidip oturup doneriz dedi. Evde oturmaksa burda da oturuyoruz ben dışarda aktivite duşunmuştum dedim. Ben sıkılıyorum sizde dedi. Bizde mi sıkılıyorsun? Dedim başını salladı ama sen istersen gideriz dedi. Eh sen evde de sıkılıyorsun ki annemlere ozel bi durum değil bu dedim. Canım sıkıldı. Sanki eşim kendi ailesiyle goruşmuyor diye bana ve aileme de ceza kesiyor gibi. Bu arada annesi ablasının dolduruşuna gelip oğlunun yuzune bakmayan biri. Yani ben konuşma demedim hicbir zaman. Ailesi fenalık yaptı ve neden cezasını ben oduyorum. Eşim bizdeyken oyle oturur telefonuna bakar babam dost canlısı biridir konu acar onun ilgisini ceken şeylerden.

Baştan beri eşim boyleydi. Onun ailesine giderdik babası kanalları zaplardı durmadan, tvye bakamazdım başım donerdi. Annesi onun bunun gelininden bahsederdi. Başka da konu donmezdi bende sıkılırdım orda ama hic eşime soylemedim. 2 yılda ben onlara bin sefer gittiysem eşim annemlere 3 sefer gitmiştir onda da sıkılmış hemen. Arada tek de gidip kalmak istiyorum eşimin bu tavrı cok bunalttı beni. Bayramda ne yapıcaz dedim ilk gun evde otururuz 2 veya 3.gun size gideriz dedi neden bayramın ilk gunu gitmiyoruz ki dedim neyse hadi birşeyler izleyelim diyip konuyu değiştirdi icimi dokmek istedim sağolun.. : (