Hanımlar merhaba..35 haftalik hamileyim. 2 gun once taşındım. Bundan onceki evimin eşyalarını eşimle ben topladık hepsini. Yeni evime de temizliğe annem yardım etti 2 -3 gun beraber temizledik. Annem kucuk kardeşimin 1.5 yaşındaki oğluna da bakıyor. Tasindigim gun kardeşim yardıma geleyim dedi geldi ama cocuğuyla geldi adam akıllı bi is yapamadık cunku yeğenim durmuyo surekli ev her taraf her tarafta onunla mi ilgilenilsin iş mi yapılsın o gun oylece kaldı isler. Ertesi gun kardeşimin kaynanası gelip bakacakti ailevi sorunları cikti gelemedi kardeşim, eşi ve yeğenim geldiler. Yegenim bi koltukta uyuyo damat bi koltukta uyuyakaldi biz de ses cikarmiyoruz uyanmasınlar diye.neymis damat butun gece uyumamis aile sorunlarından.tamam olabilir ama ben cağırmadim ki gel yardım et diye bu evde şimdi uyuma zamanı mı. Karnım burnumda doğurdum doguracam surat asıyorum bizimkiler bana kızıyor haksız mıyım.bugun de damat annesini bırakmaya gitti yegenimi bıraktı sonra bi mağazaya ugricakmis sonra yeğenimi alcakti bizden. Saat 1 de gitti 5 oldu gelmedi. Artık sinirlerim tepeme cıktı anneme soylendim beni kimse anlamıyor diye resmen evde koştur koştur iş yapmaya calışıyorum ne hastane canta hazır ne biseyim. Dogursam nolcak dedim bu kadar duşuncesizlik olur dedim hem ağladım hem is yaptım.Annem de bana kızıyor onları savunuyor.damat bu arada calışmıyor bu ara isten cikti kendisi bile idareden cocuğa bakabilir. İşler bitsin yeğenim gelsin her turlu bakarim.ama bunca işte telasta beni duşunmeyip byle yapmaları normal mi. Acaba ben mi farklı duşunuyorum hormonlardan. Lutfen yazın. Uzun oldu kusura bakmayın.