Yeni bir studyo daireye taşındım ve 12 saat temizledim hanımlar
Onceden soyleyeyim midesi bulanacak varsa okumasın cunku boyle leş az gorulur

Ben eve girmeden ev sahibi dedi "Aa cıkan kız temizledim dedi şanslısın"
İcimden dedim ki "Kesin temizlemiştir"

Haksız değilmişim, bir yerleri viledalamış belli ki.
Allahım o buzdolabının icinde katı olmuş kirlenmiş dokuk yemekler, organizmalar mı neler artık.
Yerleri siliyorum siyah cıkıyor su.
Dedim bu boyle olmayacak bir suru silip silip attım ama siyaha donuyor ya bembeyaz kapkara cıkıyor her tarafı
İnsan o kufun organizmanın icine yemeğini nasıl koyar.
Dolap icleri desen aynı kurumuş lekeler elimle kazıdım hep.

Her yer orumcek ağı zaten.
Hele beni şok eden, klozetin bir kenarı duvara cok yakın, oraya bir goz attım orumcek ağ falan ormemiş arkadaşlar oraya Londra metrosu kurmuş resmen oyle kalın, her yanı kaplamış
Ya bir insan oraya totosunu koyup affedersin ama nasıl tuvalete cıkar
Tamam herkes korkmaz kenarda koşede bir orumcek olur ama 4 tane avuc ici kadar orumcek cıktı oradan o kalın kalın ağları yıkadım attım

Ben her şeyi temizledim ama icim rahat değil ya az bucuk pişman oluyorum 1 senelik kira sozleşmesi var yaşamam gerekecek burada nasıl rahat edeceğim bilmiyorum
(Bu sene sezona gec kaldığım icin artık en iyi bunu bulmuştum yer kalmamıştı, seneye daha erken bakacağım inşallah)
Hala tuvalete gidince mesela o duvar kenarına baka baka oturuyorum bir tane daha cıkar mı diye korkuyorum
Her şey yapış yapış veya pismiş gibi geliyor, aklımdan gitmiyor zaten 1 haftadır iştahım kapandı yerken aklıma geliyor temizlediğim pislikler
Sanki tuvalet bazen kokuyor gibime geliyor
Sonra icim kaşınıyor boyle diyorum bu dolapların arkası ne pistir, bu klozet sifon haznesinin arkasında kuf olabilir
Bunları cekip nasıl temizleyeceğim diye icim sıkılıyor
Acaba alışır mıyım buraya ya 1 sene gider mi boyle
Siz boyle leş yer temizlediniz mi alıştınız mı

Her gun giriş cıkış yerlere bocek ilacı sıkıyorum, oda parfumu falan ama icim bir kaşınıyor