Kızlar iyi akşamlar. Onceki konumu bilenleriniz vardır. Bilmeyenler icin link bırakıyorum.

Dertliyim dertli İyi akşamlar kızlar. Bu ara artık o kadar bunaldım ki surekli stres, sıkıntı, sorun.. Annemle veya arkadaşlarımla paylaşmaya bile cekiniyorum artık. Biz eşimle yaklaşık 1 senedir evliyiz kızlar. Evliliğin ilk ayları zordu sonra cok iyi anlaşmaya ideal karı koca olmaya başladık ki bu donem 5-6 ay...
www.kadinlarkulubu.com

Dertler bitmek bilmiyor . Bu olayların uzerine 2 gun once kayınvalidemi dışarda gorduğumden ve beni gorunce tanımamazlıktan geldiğinden bahsetmiştim. Eşime bunu soyledim. Kahvaltını orda yapıyorsun yemeğini orda yiyorsun sonra insanlar oğlumuzun onune bir kap yemek koymuyorsun surat asıyorsun yuzune gulmuyorsun diye laf edip tavır alıyorlar . Madem orda yiyorsun eve yatmadan yatmaya uğruyorsun lily yapıyor ben yemiyorum de dedim. Annemin seni tanımamazlıktan geldiği falan yok kadının canı sıkkınmış beyni durmuş bilmem ne diyerek annesini savunmuştu.

Bu sabah kardeşimin hastanede randevusu vardı eşim bizi bıraktı. Biz kız kardeşimle daha sonra bizim eve gectik. Temizlik yapıyordum ben kız kardeşim oturuyordu. Kapı caldı geldi. Hararetle girdi iceri . Annen evde miymiş dedi. Ben idrak edemedim once. Evde napıcaksın dedim konusucam dedi. Kardeşimle benim yanımda aradı annemi helallik istiyor ben yarın boşanma davası acacağım diyor. Senin kızın şoyle kotu boyle terbiyesiz falan filan. Ben o gun “bu kafa yapısındaki bi adamdan şuan cocuk yapmak istemiyorum” demiştim bu soz zoruna gitmiş onu soyluyor. Annemle konuştular bi saat. En son kız kardeşimle ilgili bişeyler soyledi ben tam anlamadım o da sinirlendi karşılık verdi ben mutfaktaydım. Meğer kız kardeşimin uzerine yurumuş annenle konuşuyorum araya girme diye. O sırada ben geldim . Annesi demiş ki “ gelinin kız kardeşi beni gordu de gormemezlikten geldi yanıma gelip bi teyze napıyosun nasılsın demedi” . Annen beni tanımadı nasılsın anne dedim sen kimsin diye cevap verdi benim kız kardeşimi nasıl tanımış dedim. Oyunculuğun duzenbazlığın boylesi kızlar kız kardeşim benden 5-6 metre onden gidiyordu kadını gormedi bile. Ben 10 saniye konuştum yurumeye başladım kız kardeşim arkasını dondu sen telefonda annemle mi konuşuyordun napıyorsun anne nasılsın dedin dedi yok kaynanamı gordum dedim.

Kısacası evde dolmuş geldi annemle bi saat konuştu sonra pılını pırtını topladı annesinin evine gitti kızlar. Benim kız kardeşimin yuzune nasıl bakacak şimdi benim annemin yuzune nasıl bakacak kardeşimi kovmaktan beter etti. Yarın bana boşanma davası acacakmış. Ben hala bu evliliği nasıl kurtarırım cabası icindeyken. Anlamadı beni bana sahip cıkmadı sende benim karımsın demedi. Aylardır beni dışarı cıkarmıyordu gecen gun ilk defa cıkardı biraz havam değişti karşılığında hemen cocuk yapmamı bekledi.

Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. On kafadan on ses cıkıyor. Kimisi bi halt yapamaz diyor ki boşanma davası acmak kolay mı cebinde metelik yok. Borc harc icindeler ailecek. Evimde mi durayım annemin evine mi doneyim bilmiyorum.. Bi cıkmazın icindeyim. Ailelerin dahi bu kadar yuz goz olmasından sonra bu evlilikten pek hayır gelmeyecek farkındayım ama şu sevgime soz geciremiyorum ne yazık ki seviyorum hala. Bekleyeceğim. Bu anne babasında da mı hic akıl yok bile bile oğullarının yuvasını dağıtıyorlar ? Sen napıyorsun demiyorlar. Boşanma kararını gelip benimle yuz yuze konuşmasını beklerdim. Adam annesiyle babasıyla konuşmuş gelmiş yanımda da annemi arayıp konuşuyor . Hayır iki gundur kustuk ama kimseden ses seda cıkmıyordu ev arkadaşı gibi takılıyorduk bugun ne oldu da o evde ne konuşuldu da boyle coşup geldi bilmiyorum. Bilmiyorum kızlar desteğinize ihtiyacım var…