Evet arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi kanalımda para kazanma gitti. İlk defa boyle bir şeyle karşılaştım. Tek kanal calıştığım icin hic para kazanması gitmemişti. Her neyse benim bu kanaldan alacağım 4 haneli odeme var kesinleşmiş acaba ben bu kanalı silersem (AdSense'nin zarar gormemesi icin) parayı alabilir miyim ? Ya da belirli bir sure sonra bu para kazanma tekrar acılır mı?

Yakın bir zaman da ozgune başlayacağım icin cok uzulmedim ama ozgun kanal icin gerekli maddi desteği o kanaldan sağlıyordum. Ozgun oyun kanalım icin PC toplayacaktım sanırım toplayamaya cağım. Lap-topumun ozellikleri yetmeyeceğini duşunduğum icin PC toplama yoluna gittim.

Oyun kanalım icin her şeyi hazırladım logo, intro, outro, kanal kapağı, sosyal medya hesapları her şey hazır. Tek eksik PC.

Eğer para yatarsa bir şekilde alabilirim PC'yi. 2 bin liralık bir PC'nin yeteceğini duşunuyorum. Ama aklımı celen bir noktada Monster laptop almak neredeyse masaustu ile aynı fiyata geliyor.

Ozgun oyun kanalım icin dil olarak İngilizce calışmayı duşunuyorum. Kelime bilgim zayıf olsa da rahat konuşa bilecek kadar İngilizcem var. Cok fazla yazdım farkındayım ama icimi dokmek istedim. Yakında bende ozgun olurum inş.

Yorumlarınızı bekliyorum bana bir yol gosterim

Laptop Sistem Ozellikleri :
i5 2.8 (TB 3,2)
8GB RAM
1GB 128 Bit HD7610M

Toplama PC Sistem Ozellikleri :

Not : İmlada veya herhangi bir şeyde hata yapmış isem affola